İşitme Testi

231 görüntüleme
C

Canan s.

24 Ağustos 2026 22:41
Merhabalar bebeğimiz 8 aylıkken doğdu erken doğum olduğu için 5 gün küvezde kaldı işitme testi yapıldı testten geçti fakat küvezde kaldığı için 5.6 ay sonra tekrar abr ve bera testi önerildi ankarada bu testi yaptıran varmı tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
E

Eda D.

24 Ağustos 2026 22:48
Bera yapılmadı ama abr etlik şehir hastanesinde yapıldı 34+5 de doğdu kızım hepsinden geçmişti doktor 18 ayı foldurunca yine istedi gene geçti
G

Gizem U.

24 Ağustos 2026 22:55
34+3 te doğdu düzeltilmiş 6 aylıkken hacettepede yaptırdık 2. İşitme testini
C

Canan s.

24 Ağustos 2026 22:56
Odyoji bölümüne randevu vermiyorlar çocuk plokilinigine sıra alsak oranın yönlendirmesi ile aynı gün testi yaptırabilirmiyiz
G

Gizem U.

24 Ağustos 2026 22:58
Bebek uyurken yapıyorlar aynı gün yapılabilir mi emin değilim önce çocuktan geçmek gerekiyor evet
C

Canan s.

24 Ağustos 2026 23:04
Uzun süren bir test mi
E

Eda D.

24 Ağustos 2026 23:07
Canan sedat
Odyoji bölümüne randevu vermiyorlar çocuk plokilinigine sıra alsak oranın yönlendirmesi ile aynı gün testi yaptırabilirmiyiz
Benim gittiğimde aynı gün olmadı gün verdiler bera istedi doktor odyoloji de tepkileri fazla iyi gerek yok dedi kelime sayısı az diye gonderilmiştik zaten 2 hafta içinde de dil patlaması yaşadı resmdn
Mavi .

Mavi ..

25 Ağustos 2026 00:00
Canan sedat
Uzun süren bir test mi
Önemli olan bebeği o an besleyip uyutman. Yarım saat sürmedi. Onun öncesinde kulak için damla veriliyor 3 hafta sonrasına tekrardan doktor bakıyor kir kalmış mı veya kiri yumuşamış mı kulak doktoruna yönlendirip
Elif T.

Elif T.

25 Ağustos 2026 00:43
Merhaba istanbul da yaptırdım ama bebeğime bera testi yaptılar en büyük mesele uyutabilmek bence çok kolay bir testti maksimum 15 dakika falan sürmüştür
Elif T.

Elif T.

25 Ağustos 2026 00:44
Doğduğunda size işitme fonksiyon test sonucu ile birlikte bir kağıt verdiler mi acaba verdilerse direk kbb randevusu alıp ordan yönlendirme isteyebilirsiniz biz öyle yaptık devlet hastanesinde
S

Sibel Y.

25 Ağustos 2026 00:50
Ya hazır bu konu açılmışken sizlere bir şey danışmak isterim. Bebeğim dort aylık olmak üzere ve haftaya işitme testi var. Bu Bera testi işte . 9.45te randevu ve bana dört saat uykusuz getirin bebeği dediler. Ben bebeği naisl dört saat uykusuz bırakayım, biraksam bile huysuzlanacak hastanede tam da test sırasında nasıl uyuyacak.. sakinlesip uyuyabilecegi bir zaman alan verecekler mi bize. Bunları düşündükçe teste gitmeyesim var. Resmen uzun zamandır bunu kafama takıyorum. Fikri yorumu olan var mıdır acaba?
Elif T.

Elif T.

25 Ağustos 2026 00:54
Sibel Yılmaz
Ya hazır bu konu açılmışken sizlere bir şey danışmak isterim. Bebeğim dort aylık olmak üzere ve haftaya işitme testi var. Bu Bera testi işte . 9.45te randevu ve bana dört saat uykusuz getirin bebeği dediler. Ben bebeği naisl dört saat uykusuz bırakayım, biraksam bile huysuzlanacak hastanede tam da test sırasında nasıl uyuyacak.. sakinlesip uyuyabilecegi bir zaman alan verecekler mi bize. Bunları düşündükçe teste gitmeyesim var. Resmen uzun zamandır bunu kafama takıyorum. Fikri yorumu olan var mıdır acaba?
Bizim gittiğimiz hastanede polikilinik çok sesliydi o yüzden dışarı da uyuttuk erken bir saatteydi sabah randevu saatine yakın uykusu gelebilecek saatte uyandırdım gittiğimizde uykusu vardı yarım saat bir uğraştan sonra uyuttum fakat bir kulağını yapabildiler sesten uyandı bir yarım saat daha uğraştık tekrar uyudu hemen ikinci kulağını yaptılar. Test yaptırdığımız ay ortalama 1 buçuk 2 saatte bir uykusu geliyordu
Mavi .

Mavi ..

25 Ağustos 2026 01:05
Sibel Yılmaz
Amaç, çocuğun deliksiz bir şekilde uyumasıdır. Çünkü işlem sırasında birtakım kablolar kullanılır ve sonuçların sağlıklı ve güvenilir çıkabilmesi için mümkün olduğunca hareketsiz olması gerekir. İşlemin yapılacağı odada, çocuğunuzu uyutmanız için size yaklaşık 10-15 dakika süre verilir. Bu yüzden rahat olun ve gerilmeyin.
S

Sibel Y.

2 Eylül 2026 08:42
Sonuç: eşimin top patlasa ve benim hiç o kadar emin olma dediğim bebeğim uyandi ve testi yaptiramadik.
Dilan .

Dilan ..

2 Eylül 2026 09:39
Evet tekrar yapılması isteniyor. Varsa üniversite hastanesinde yaptırın biz öyle yaptık
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir