İşitme Testi
51 görüntüleme
B
Beste S.
7 Nisan 2026 16:31
Bebeğim doğumdan sonra 13 gün yoğun bakımda kaldı. 6. Ayda tekrar işitme testi yaptırmam gerekiyordu. Devlet hastanesine götürmek istiyorum bu sefer hangi bölüme randevu almalıyım ?

Afranur K.
7 Nisan 2026 16:36
gittiğiniz devlet hastanesinde önce çocuk bölümüne randevu alıyorsunuz, orası sizi KBb ye yönlendiriyor. Daha sonra işitme testi yapılıyor.
Bize bera istenmişti, bundan dolayı bir kaç hastane opsiyonum vardı ben de Cerrahpaşayı tercih etmiştim bu şekilde yaptık.
Ama 182 yi arayıp, abr ya da bera ne yapılacaksa belirtin, bebekler için işitme testi Kbb doktoru ile yapılıyor diyin onlar size randevuyu ayarlar. Bebeğinizin ayını vs. Belirtirsiniz
Bize bera istenmişti, bundan dolayı bir kaç hastane opsiyonum vardı ben de Cerrahpaşayı tercih etmiştim bu şekilde yaptık.
Ama 182 yi arayıp, abr ya da bera ne yapılacaksa belirtin, bebekler için işitme testi Kbb doktoru ile yapılıyor diyin onlar size randevuyu ayarlar. Bebeğinizin ayını vs. Belirtirsiniz
B
Beste S.
7 Nisan 2026 16:41
Teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
F
Fatma S. ..
7 Nisan 2026 17:32
Ne kadar erken giderseniz o kadar iyi. Bize 6. Ayda yaptırın dedikleri için 6. Ayda gitmiştik ama çok sıra oluyor. 1 yaşında anca yapıldı bizim. Daha detaylı bakılan bir test bu. Bursa da yaşıyoruz ve bunu yapan tek bir yer var. Çevre şehirler bile buraya geliyormuş. Biz çocuk doktoruna hiç gitmeden kbb ye gittik ve onlar odyometri testi istiyor ve sizi sıraya sokuyorlar en azından bursa da böyle. Bende hamilelikte dişim için antibiyotik kullanmıştım o yüzden istediler bizden.