İşitme Testi
90 görüntüleme
A
Aliye B.
9 Aralık 2025 18:22
Merhaba,bebeğim bir aylık oldu. İşitme testini üç defadır geçemiyor. Yüksek seslere irkilerek tepki veriyo. Uykudayken ses duysa sıçrıyor, beyaz gürültüde sakinleşiyor. Yanında konuşunca dinliyor gibi. Tüm bunlara rağmen neden testi geçemiyor bilemedim. Böyle bir süreç yaşayan annelerim var mıdır acaba?
K
Kader P.
9 Aralık 2025 18:29
Bebeğinizi güzel yıkıyor musunuz? Belki kulagnda pislik vardır yada beebgin tam uyuması lazım geçebilmesi için
L
Leyla E. A.
9 Aralık 2025 18:29
Merhaba biz de 3 defa geçemedik bera testine yönlendirildik bebeğim uyumadığı için iki defa bera dan geçemedi sol kulağı geöti sağ geçmedi telrar randevu aldık bebeği derin uykuydayken testten geçilmesi g gerekiyor uyanıkken geçemiyorlar ve ben de işitme cihazı kullandığım için extra sıkıntılı iki defa KB’b Dr una gösterdik kulağında kir ya da sıvı birikimi yok dedi belki sizin ki daha ufak olduğu için sıvı ya da kir vardır benım ki 5 aylık oldu :(
A
Aliye B.
9 Aralık 2025 18:39
Kulağına su kaçmasın dedi doktorumuz. O yüzden kulak koruyucu bantla banyo yaptırıyoruz. Sonra pamukla siliyorum. Çok gazlı olduğu için testlerin hiçbirinde tam olarak uyumadı ama