İsilik Nasıl Geçer
297 görüntüleme
T
Tomriscvn
30 Temmuz 2026 04:44
Merhaba bebeğimin boynu yüzü isilik [oldu.Sıcaktan](oldu.Sıcaktan) olduğu söyleniyor ama evimiz güneş görmüyor o yüzden biraz serin oluyor sadece alt üst takım [giydiriyorum.Nasıl](giydiriyorum.Nasıl) geçer acaba git gide sanki yayılıyor gibi

Fatma A. U.
30 Temmuz 2026 07:48
Bebeğiniz kaç aylık sık sık banyo yaptırın her banyoda şampuan kullanmayın giydirdiğiniz takım pamuklu kumaş değilse de yapar
Ö
Öykü K.
30 Temmuz 2026 08:22
Klimasız evde sadece bezle durabilir kıyafet giydirmeyin hava alsın vucudu bir süre
M
Merve S.
30 Temmuz 2026 09:01
benim bebeğim de dökmüştü sabah akşam ılık suyla banyo yaptırdım çıkınca fulllll talk pudrası döktüm iki üç gün içinde geçti kafasının içine kadar dökmüştü kafasına bile pudra döktüm vücudunu serin tutun klima açmıyorsanız sadece bezle dursun terletmemeye özen gösterin
H
Halime A.
30 Temmuz 2026 10:10
Pudra önerilmiyor akciğere toz kaçabilir banyo ve pamuklu giydirmeniz yeterli olur

Fatma A. U.
30 Temmuz 2026 11:48
benim bebeğim de dökmüştü sabah akşam ılık suyla banyo yaptırdım çıkınca fulllll talk pudrası döktüm iki üç gün içinde geçti kafasının içine kadar dökmüştü kafasına bile pudra döktüm vücudunu serin tutun klima açmıyorsanız sadece bezle dursun terletmemeye özen gösterin
Yükleniyor...