İsilik Geçmiyor
140 görüntüleme
F
Fatma C.
3 Ağustos 2025 15:15
Havalar serin malum Marmara bölgesindeyiz ve nemli hava bebeğim kollarında yetmezmiş gibi bir de bacaklarında çıkmaya başladı nasıl geçicek veya böyle artarak nereye kadar devam edincek ilerler mi daha çok yara olma gibi
S
Sümeyye N. D. Ç. ..
3 Ağustos 2025 15:28
İsilik olduğuna emin misiniz ben de isilik sanmıştım meğer alerjik bir durummuş isilikse bol bol yıkayıp kurulayıp nemlendirici kullanmaktan başka bir tedavisi yok ne yazık ki
F
Fatma C.
3 Ağustos 2025 15:50
Doktora götürdük isilik dedi bilemiyorum aslında çok tatmin olamıyorum günde 2 kere yapıyoruz banyo serin tutmaya çalışıyorum ama yok olmuyor
G
Gamze P.
3 Ağustos 2025 17:04
Bepanthol kullanın bizimde boyun sirt bölgesinde çıkıyor puturtuler gitmesede kızarıklık sonuyo geri çıkıyor o ayrı
Ş
Şeyma Ç.
3 Ağustos 2025 18:10
Doğal gül suyu sürebilirsiniz. Bebeği mümkün mertebe kuru tutun . Bade natural ın doğal gül suyu var
F
Fatma S. ..
3 Ağustos 2025 18:20
Gül suyu kullanın iyi geliyor.
R
Rahime B.
3 Ağustos 2025 20:36
Gul suyu kullanın ve her gün ılık duş aldırın her gün şampuana gerek yok bizde de ara ara çıkıyor ılık duş çok iyi geliyor gul suyu da iyi geliyor ardından onu sürüyorum sabaha geçmiş oluyor genellikle
S
Seren K.
3 Ağustos 2025 22:01
Bizimde popo ve ense bölgemizde oluyor terlediği zaman. Gül suyu denedim fakat çok beyaz tenli bir bebeğim var. Gül suyundan sonra bütün vücudunda olmaya başladı. Sudocrem öneririm. Ertesi güne kızarıklıkları baya hafifletiyor neredeyse geçiriyor.

Rabia T.
4 Ağustos 2025 03:57
Sudocrem bebeğime iyi gelmişti rahatlatıp kızarıklıkları azaltıyor.
Ş
Şilan D.
4 Ağustos 2025 17:32
merhaba ben sıcaklarda oğluma 3 4 defa şampuan ve sabun kullanmadan duş aldırıyorum inanın tek yolu bu isilik terden oluyor uykularını en az sıcak odada yaptırın başka bir şey gelmiyor aklıma🥲
E
Ebru B.
5 Ağustos 2025 19:02
Benim kızım 2,5 yaşında boynunda çıkmıştı ben duştan sonra bir kaba göz kararı tuz koyup duştan çıktıktan sonra boynuna tuzlu su döktüm 2 güne geçti
S
Saziye G.
5 Ağustos 2025 19:13
Ilık duş günde 2 defa geçene kadar Travazol krem iyi gelir