İsilik

70 görüntüleme
S

Seda Ş.

3 Eylül 2026 20:59
Bebeğimin bez bölgesinde isilik var her gün banyo yaptırmama rağmen asla geçmiyor doktor hametan hamazinc kremlerini yazdı ama hiç fayda etmedi bazen kıpkırmızı sanki yanmış gibi oluyor krem falan sürerken canı yanıyor ağlıyor sizin önereceğiniz bir şey var mı varsa yazarsanız sevinirim
İ

İpek B. Z.

3 Eylül 2026 22:01
Biz bildiğiniz arko tüpte kremle kurtulduk ama uzun süre kullanim icin temiz icerik degil, fakat ill duydugumda ben de inanmamistim nasil geçirir falan diye, her kremi denedikten sonra bi deneyelim bakalım deyip sürdük, 1 hafta bile sürmedi pisikten eser kalmadi. Simdi hamazinc kullanıyorum, pişik belirtisi görünce arko sürüyorum bir iki gün geçiyor
N

Nurgül B.

3 Eylül 2026 23:08
Sudocrem hemen geçiriyo içeriği temiz değil ama kısa süre kullanacaksınız eğer kullanabilirsiniz. Onun dışında bende burda görüp memnun kaldığım bi doktorun önerdiği hametanla fotoyu karıştırıp sürüyorsunuz max2 güne piştikten eser kalmıyo
N

Nurgül B.

3 Eylül 2026 23:10
Nurgül Büyükhüseyinler
Sudocrem hemen geçiriyo içeriği temiz değil ama kısa süre kullanacaksınız eğer kullanabilirsiniz. Onun dışında bende burda görüp memnun kaldığım bi doktorun önerdiği hametanla fotoyu karıştırıp sürüyorsunuz max2 güne piştikten eser kalmıyo
Fitoyu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir