İshal ve Ateş

111 görüntüleme
İlayda M. A.

İlayda M. A.

4 Şubat 2026 21:42
7,5 aylık kızım dün 7 defa kaka yaptı ishal gecede ateşlendi 38,5 ilk defa böyle oldu salgın mı var birde diş sürecinde çok yoruldu öneriniz varmı iburamin zero verdi doktorumuz biberonla mama ve su içerken bile ağlıyor zorla içirebiliyorum sıvı kaybı olmasın diye
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

4 Şubat 2026 21:44
Bildiğim kadarıyla diş çıkarma döneminde ateş genelde 37°C civarında seyrediyor. Eğer ateş 38°C ve üzerine çıkıyorsa, bu durumun dişle bir alakası olmayabilir; muhtemelen vücut o sırada bir enfeksiyonla savaşıyordur. 🤒
Evet, diş döneminde ishal durumu görülebiliyor ama yüksek ateş her zaman dikkat edilmesi gereken bir sinya diye biliyorum ya 🩷🌸❤️🎀
İlayda M. A.

İlayda M. A.

4 Şubat 2026 21:45
Bende öyle biliyorum Bugün kontrole gittik bağırsak enfeksiyonu olabilir dedi test yaptı çok az çıktı o yüzden şimdilik antibiyotik gerek görmedi ateş düşürücü ağrı kesici ile devam ediyorum kontrollü bir şekilde
İlayda M. A.

İlayda M. A.

4 Şubat 2026 21:45
@🧸Ebru Keleş 🧸 teşekkür ederim 🙏🏻
Cagla K.

Cagla K.

4 Şubat 2026 21:54
Dis her cocukta farkli etki yapiyor. Biz 40 dereceyi gorduk sirf dis yuzunden. Iburaminden ziyade calpol verin derim.
A

Arzu.G

4 Şubat 2026 21:54
Olabildiğince fazla sıvı verin anne sütü mama çorba ne olursa vücut susuz kalmazsa çabuk atar enfeksiyonu.ishali devam ediyorsa muz iyi gelir yoğurtla da verirseniz mis gibi probiyotik .geçmiş olsun
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

4 Şubat 2026 21:58
Rica ederim çok geçmiş olsun umarım bu arada bizde 2 tane çıktı Altan diş üst dişler geliyor galiba baya zor gerçekten umarım kolay atlatır
İlayda M. A.

İlayda M. A.

5 Şubat 2026 08:26

Cagla Kupeli

Dis her cocukta farkli etki yapiyor. Biz 40 dereceyi gorduk sirf dis yuzunden. Iburaminden ziyade calpol verin derim.

Teşekkür ederim haklısınız gerçekten her çocukta farklı calpol veriyordum bende doktora gitmeden önce doktor onu kullan dedi sorduğumda ise bağırsak enfeksiyonuna göre ağrısını rahatlatır dedi bende arada kaldım 1 kere içirdim zaten calpolle devam etmeye çalışıyorum
İlayda M. A.

İlayda M. A.

5 Şubat 2026 08:28

Arzu.G

Olabildiğince fazla sıvı verin anne sütü mama çorba ne olursa vücut susuz kalmazsa çabuk atar enfeksiyonu.ishali devam ediyorsa muz iyi gelir yoğurtla da verirseniz mis gibi probiyotik .geçmiş olsun

Teşekkür ederim 🙏🏻 allahtan şimdilik yiyip içiyor yoksa doktorda serum takmak zorunda kalırım dedi
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

5 Şubat 2026 10:06
Kusura bakmasanız yani söylemek isterseniz bebeğiniz kaç kg aynı bebişlerimiz ve benimkinin iştahı çok azaldı ya malaesef
İlayda M. A.

İlayda M. A.

5 Şubat 2026 12:44

🧸Ebru Keleş 🧸

Kusura bakmasanız yani söylemek isterseniz bebeğiniz kaç kg aynı bebişlerimiz ve benimkinin iştahı çok azaldı ya malaesef

7500 ama bu kilo her bebekte farklılık gösterir
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

5 Şubat 2026 14:29
Benim kızımda 8.300 grm ama hasda olduktan sonra asla birşey yememeye başladı ve çok üzülüyorum ateş bir yadan diş bir yandan virüs bir yadan derken baya iştahı azaldı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir