İshal Sonrası Kaka
74 görüntüleme
H
Hatice G.
25 Ağustos 2025 18:15
bebeğim şuan 3 ayına girdi 25 mayıs dogumlu . 4-5 gün kadar ishal oldu çok sükür ne kg kaybı ne huysuzluk ne iştahsızlık yaşamadık sadece ishali vardı bi bakteri çıkmkstı kaka örneginde takviye probiyotık ve antıbıyotık verdi doktoru 5 gün kullandık daha ilaçları bitmeden ishali bitmişti ve kakası normale döndü fakat bu süreçte bebeğim anne sütü yetersiz kaldıgından normalde de mama destekli besleniyor aptamil laktozsuz mama önerdi ona basladık ve daha kolay sindiriyor ve daha cok sevdi ancak kaka rengi yeşil sarı karısık bu normal midir yeşil olması alerjik ya da hastalık süphesi uyandırır mı

Esma U.
25 Ağustos 2025 18:23
Yeşile de normal diyorlar bizim de öyle . Huzursuzluğu vs falan var mı
H
Hatice G.
25 Ağustos 2025 18:25
cok sükür hic olmadı ne ates ne huysuzluk ne uykusuzluk ishal olmasa onu bile anlamazdjk okadar normal durumdaydı doktoru da sasırdı hatta , yaygın bir bakteriymiş zaten kaka da cıkan yunurta ya da tavuktan gecermiş yani bulasıcı bi bakteri babadan yada benden temasla gecmiş yada benim direkt sütümde

Esma U.
25 Ağustos 2025 18:37
Çok şükür 🙏ama yeşil kaka normal diyorlar bi durum yoksa.bizimde yeşil oluyo sonraki beİnde sarı oluyor.mamadan da kaynaklı olabilir.Geçmiş olsun 🤲🤲Allah korusun evlatlarımızı. İshal olduğunu nasıl anladınız çok mu sık kaka yapıyordu. O ayalrda hap sulu yapıyorlar ya nasıl anlaşılıyor onu merak ettim.
H
Hatice G.
25 Ağustos 2025 18:48
normalde 2-3 gün arası yapıyordu bianda hünde 4-5 beze cıktı cıvıklıgı aynıydı acıkcası ama normalde dolu dolu kaka yaparken ishalken sık ve cok az yapıyordu ayrıca mukusluydu kakası hic mukuslu olmuyordu o zaman bı terslık var dedık hemen ertesi gün doktora gittik yurtdıısında yasıyorum burda ımkanlar saglık kosulları da ciddi kısıtlı özel asılar yok misal rotadan süphe ettik hatta basta allahım hepsını korusun hastalık vermesin cok zor bu süreçte sol gögsümden sütüm kesildi stres üzüntüden mama miktarı da arttı zaten meme reddi yasadıgımız icin dogumundan 2 hafta sonra biberonla beslemeye basladım zorlamıyorum hepten kaybebetmmek adına , sagım yaparak beslıyorum sütümle ciddi azalmalar oldu bu hastalık evresınde
F
Fatma S. ..
25 Ağustos 2025 19:14
Sarı ve yeşil renk normal renkler merak etmeyin. Kakada mukus ve kan görürseniz alerjiden şüphelenebilirsiniz. Birkaç ay içinde salya artışı olacak diş döneminde ishal değil ama biraz mukus görebilirsiniz oda normal. Evlat tabi insan hiçbirşey olmasın istiyor ama bu kadar üzmeyin kendinizi yeterki çaresi olsun 🌸

Esma U.
25 Ağustos 2025 21:16
Allah kurusun hepsini 🤲 kötüyü düşünmeyin 🙏stres maalesef sütü çok etkiliyor benim de sütüm gitti fışkırarak gelirdi şimdi bom boş göğüslerim 😞 özel aşılar hiç bulunmuyor mu yurt dışında. Emmese de sağıp verin yeter ki anne sütünü alsın bi şekilde. Umarım meme reddini aşarsınız