İshal Sıvı Kaybı
87 görüntüleme
Z
Zulhaya
3 Şubat 2026 20:09
Merhabalar çocuğum cumartesi gününden itibaren kusma ishal var ilk gün su içse bile kustu 1 gün boyunca ishal çok kez bez değiştirdim gün sonunda iyileşmeye başladı sonra 1 gün geçti tekrar kustu 2 kere 1 kerede ishal hastaneye götürdüm dün sıvı kaybı var dedi serüm taktı ilaç verdi eve geldik kusmadı bugün tekrar 2 kere kustu 4 kere ıshal 2 kere çiş yaptı onun dışında ıshal olduğu için çiş yaptığını anlayamadım
İlaç olarak - klamer verdi sabah akşam diye bide yanında
Enterogis verdi yarım bardak suyla diye gün boyu o yarım bardak suyu içirmeye çalışıyorum iç miyor çok az az içiyor iştahı yok emiyor ama onun dışında ek vida vermedim zaten lediside istemedi
Lütfen cevap verirmisiniz
İlaç olarak - klamer verdi sabah akşam diye bide yanında
Enterogis verdi yarım bardak suyla diye gün boyu o yarım bardak suyu içirmeye çalışıyorum iç miyor çok az az içiyor iştahı yok emiyor ama onun dışında ek vida vermedim zaten lediside istemedi
Lütfen cevap verirmisiniz
G
Gülcan Ş.
3 Şubat 2026 21:01
çok geçmiş olsun başka hastaneye gitseydiniz keşke normalde böyle durumlarda büyük abdest yani kaka tahlili istiyorlar imkanınız varsa durmayın başka hastaneye gidin
gerekirse bir saat gecmemıs durumunda elinizde kaka yaptıgı bezi duruyorsa götürün belki tahlil isterler hemen verirsiniz benim kızım oyleydı rota virüsünden şüphelendiler kaç saat kaka yapmasını beklemedım çok uğraştım
gerekirse bir saat gecmemıs durumunda elinizde kaka yaptıgı bezi duruyorsa götürün belki tahlil isterler hemen verirsiniz benim kızım oyleydı rota virüsünden şüphelendiler kaç saat kaka yapmasını beklemedım çok uğraştım
Z
Zulhaya
3 Şubat 2026 21:03
Teşekkür edeirm
Z
Zulhaya
3 Şubat 2026 21:05
çok geçmiş olsun başka hastaneye gitseydiniz keşke normalde böyle durumlarda büyük abdest yani kaka tahlili istiyorlar imkanınız varsa durmayın başka hastaneye gidin
G
Gülcan Ş.
3 Şubat 2026 21:10
Kan tahlili de önemli ama burda büyük abdeste de bakması gerekiyor rota virüs aşısı olmuş muydunuz
Z
Zulhaya
3 Şubat 2026 21:19
Kan tahlili de önemli ama burda büyük abdeste de bakması gerekiyor rota virüs aşısı olmuş muydunuz
G
Gülcan Ş.
3 Şubat 2026 21:23
bizde devlet aşılarını olduk sadece bu kadar önemli aşıların pahalı olması çok üzücü bence en kısa sürede başka doktora da götürün gerekirse kendınız soyleyın kaka tahlili yaptırmak istiyorum diye en azından kısa sürede çözümlemlenir
Z
Zulhaya
3 Şubat 2026 21:24
tamam teşekkür ederim