İshal Nolur Hocam Görün
104 görüntüleme
S
Sevda Ç.
18 Haziran 2025 20:50
Erkek 20 aylık Pazartesi günü 39 derece ateş oldu calpol ile düştü devamında ishal başladı günde bir kere ishal gürültülü ve yoğun kokulu bugün üçüncü gün üç kere yaptı emiyor yenidoğan kakası gibi çok sulu köpüklü ve yemiyor yedikleri de nasıl yuttuysa öylece çıkıyor gaita testi temiz çıktı probiyotik veriyorum ama kesmedi musluk suyu içmişti biraz ve üşütmeden şüpheleniyorum ama bu kadar olur mu? Yarın tekrar doktora gideceğim ama çocuğum süzüldü çok üzgünüm
S
Sevda Ç.
18 Haziran 2025 20:51
İdrar yapmıyor günde bir kere anca yapıyor koyu renkli ve az idrar testi veremedik ateş sadece bir kez oldu

Ayşenur A. ..
18 Haziran 2025 20:52
Çok geçmiş olsun bol su vermeyi ihmal etmeyin
S
Sevda Ç.
18 Haziran 2025 20:52
Teşekkür ederim bol su içiriyorum sadece su içiyor 😢
E
Esra K. ..
18 Haziran 2025 20:55
İshalden kaynaklı sıvı kaybi yaşamış olabilir sürekli su teklif edin sıvı şeyler tuketsin ki daha fazla su kaybı yaşamasın benim ebbegimde 5 gündür ishal günde 7 kere kaka yapıyor bende bugün Dr gittim doktor sıvı kaybı yasamadigini syledi cnku sürekli su icirmeye çalıştım ve probiyotik amaçlı kefir verdim çok geçmiş olsun üzülmeyin lütfen 🥹
S
Sevda Ç.
18 Haziran 2025 20:56
Söylediklerinizi ben de yapıyorum umarım hemen iyileşirler sanırım salgın var etrafımda bi kaç kişiden duydum ama bebek olunca konu insan daha çok üzülüyor 🥹🫶🏻
E
Esra K. ..
18 Haziran 2025 21:00
Evet üzücü bi durum bebek olunca ayaklarına taş bile değmesin istiyoruz inşallah iyileşirler hemen 💜