İshal Kusma Ates

42 görüntüleme
A

Ahsen ..

1 Nisan 2026 22:15
12 aylik bebeğim iki gundur sürekli ishal ve kusmasi var dogum günü kutlamamiz vardi biraz toparlar gibi oldu diye gitmedik ama yine kötü oldu su gibi ishali var midesine ne girse direkt kusuyor fiskirtarak basina gelen var mi ne olabilir
Hatice C. .

Hatice C. ..

1 Nisan 2026 22:20
Doktora götürdünüz mü mutlaka gidin kac gündür böyle anlatin ne yediginde artış gösteriyo onlara varana kadar açıklayın doktora
A

Ahsen ..

1 Nisan 2026 22:24
Hatice Celik
Doktora götürdünüz mü mutlaka gidin kac gündür böyle anlatin ne yediginde artış gösteriyo onlara varana kadar açıklayın doktora
Götüremedim suan da evde tekim yani kusma ve ishal disinda pek bir şey yok ara ara ates oluyor ama kendi iyi ruh hali iyi anlamadım götürmeli miyim
Hatice C. .

Hatice C. ..

1 Nisan 2026 22:27
Bol sıvı tükettirin en kisa süredede gidin acile hemde serum verebilirler kusma vucutta susuzluga sebebiyet veriyo ateste var diyorsunuz
A

Ayşegül Ü.

1 Nisan 2026 22:33
Bağırsak enfeksiyonu olabilir, Allah korusun inşallah öyle bir şey yoktur da bir doktora sorduklarında böyle cevap vermişti. Bol sıvı desteği verin. Bez değişiminde hijyene ekstra dikkat edin. Ve bence mutlaka doktora gidin. Bir enfeksiyon varsa hemen müdahale edilir, yavrunuzun vücudu hemen toparlar, daha fazla yorulmaz. Serum takılarak da vücuttaki sıvı dengesi korunur. Gittiğiniz için pişman olmazsınız ama gitmediğiniz için pişman olabilirsiniz. Ben olaylara böyle baktığım için size de böyle söylüyorum, çok geçmiş olsun, acil şifalar 🙏🏻
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir