İshal Grip ve Öksürük

9 görüntüleme
A

Ahsen A. ..

17 Kasım 2025 15:24
Kızım 7 aylık dişi kabardı ve ishal oldu sonrasında doktora gittik kan ve kaka tahlili istedi temiz çıktı Osman hoca diş ishal yapmaz diyor ama günde 5-6 kere kaka yapıyor doktorumuz da diş yapabilir dedi geçen hafta çinko ge probiyotik yazdı,muayeneden bir gün sonrada öksürük başladı balgamlı öksürüyor ama atamıyor geri yutuyor tabi burnuda akmaya başladı ateşi yok burnunu temizlediğimde ağlıyor krize giriyor onun dışında bide burnu tıkandığı için uyanrırunda ağlıyor genel olarak halsizlik yok biraz huzursuzluk var ishal olduğundan beri ek gıda yemek istemiyor ağzını kapatıyor sık sık emmek istiyor sadece bardaktan bişey içmeye hevesli olduğu için kıymalı tavuklu çorba yapıp blend edip bardağa döküp içiriyordum bugün onuda istemiyor sadece emse bi sıkıntı olur mu birde antibiyotik kullanamayız tek böbrekliyiz yinede doktora götürmeli miyim Burun temizliği buhar ve oda nemlendirme yapıyorum calpol de veriyorum 2 kez günde ıhlamur enane kekik gibii çaylar için erken mi ?

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir