İshal, Geniz Akıntısı ve Tıkanıklık

98 görüntüleme
E

Esra G.

28 Mart 2026 19:35
Birkaç gündür bebeğim ishal. Su ve sulu gıdalar vermeye gayret ediyorum ama iştahında azalma ve kusma da yaşıyoruz. Ateşi yok. Enerjisinde bir düşüklük yok çok şükür. Ve geniz akıntısı ile tıkanıklık da bize eşlik ediyor. Diş çıkarma yüzünden mi oluyor hepsi bilmiyorum ama geceleri özellikle zorlanıyoruz. İlaç kullanımından olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum. Hem ishal için hem geniz akıntısı ve tıkanması için tavsiye verir misiniz?
S

Sevgi K.

28 Mart 2026 19:39
Bebeğiniz kaç aylık
E

Esra G.

28 Mart 2026 21:18
Sevgi Kırcabbar
Bebeğiniz kaç aylık
10 ayı bitmek üzere
M

Mehtap Ö.

29 Mart 2026 07:34
Benim oğlum her dişte burun akıntısı yaşadı ishalde oldu doktora da götürdüm hep bu yüzden bişry yok dendi diş dendi ve hep diş çıkardı mesela hangi diş

Gelmesi gerekşyırsa bi bakın damağına elinizle hafif bastırın elinize diş geliyorsa dişi gelcektir muhtemelen bide yemek yemek istemiyordu daha çok emmek istiyordu
E

Esra G.

29 Mart 2026 09:43
Mehtap Özmez
Benim oğlum her dişte burun akıntısı yaşadı ishalde oldu doktora da götürdüm hep bu yüzden bişry yok dendi diş dendi ve hep diş çıkardı mesela hangi diş

Gelmesi gerekşyırsa bi bakın damağına elinizle hafif bastırın elinize diş geliyorsa dişi gelcektir muhtemelen bide yemek yemek istemiyordu daha çok emmek istiyordu
Teşekkürler
S

Sevgi K.

30 Mart 2026 01:56
İshal için muzda verebilirsin püre şeklinde ama içine azcık zeytinyağı damlat burun tıkanıklığı içinde bir şırınga yardımıyla serum fizyoloji yap rahatlatır bebeğini
G

Gülcan D. ..

30 Mart 2026 08:41
İshali için hemen probiyotik başlayın
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir