İshal-diş

77 görüntüleme
B

Beyhan L. ..

5 Ağustos 2025 07:53
Bebeğim 9 aylık 4 gündür ishal. Ama sayı olarak değil 5 civarı yapıyor yapısı ishal şeklinde akışkan sıvı hardal rengi pütürlü. Ateş halsizlik kusma vs yok. Diş çıkarmadı henüz alt diş eti beyaz iki mercimek gibi belirmiş. Bundan da kaynaklı mıdır? Bunu yaşayan var mı ? Doktor diğer belirtiler olmayınca bir sorun görmez mi götürmek gerekir mi?
S

Serap G. Y.

5 Ağustos 2025 08:03
Benim kızımda öyle idi . Doktora götürmek için ateş kusma huysuzluğun olması gerekiyor bunun için gerek duymadık yakın bir zamanda diş eti patlayacaktır soğuk yiyecekler verin eline ve yedirdiğiniz besinlere dikkat ederseniz süreci hafif atlatırsınız
B

Beyhan L. ..

5 Ağustos 2025 08:05
Beni öyle rahatlattınız ki. İlk bebeğim ve tecrübeli kimse yok yanımda. Tecrübe etmiş olduğunuz bir durum biraz nefes aldırdı. Öyle stres yapmıştım ki. Sağolun 🙏
G

Gökçe

5 Ağustos 2025 08:45
osman hocanın da önerdiği bir yöntem var, biraz zeytinyağının içine 3-5 tane karanfil atıyorsunuz ve 1 gün buzdolabında bekletiyorsunuz ve patlayacak dişlerin oraya sürüyorsunuz diş ağrısını hafifletiyor. ama huzursuzluğu başlarsa eğer ve gecikirse dişin patlaması doktorunuza sorarsanız diş granülü ya da diş jeli gibi ürünler önerebilir
B

Beyhan L. ..

5 Ağustos 2025 10:18
Çok teşekkürler. Deneyeceğim. Ben biraz ishal durumuna kafayı taktım aslında dişle bağlantılı olup olmadığına dair emin olamadım. Söylediklerinizi bir deneyeyim
M

Melike B.

5 Ağustos 2025 21:25
Bebekler diş çıkarma döneminde kakasını ishale benzer sıvı bir şekilde yapabilirler benim bebeğim 5. ayını bitirecek onda sa öyle şuanda diş çıkarıyor benimki de
B

Beyhan L. ..

5 Ağustos 2025 21:26
Demek ki normal bir süreç sıcak da eşlik edince. Genel durumu iyiyse bir süre gözlemlemeye devam edeyim o zaman. Yanıtınız için teşekkürler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir