İshal

105 görüntüleme
Kübra Y.

Kübra Y.

31 Temmuz 2026 23:37
Yaklaşık bir haftadır ishal 1.5 yaşında. Yeme içme de sorun yok. Keyfide çok yerinde enerjik. Ama neden geçmez?
Tay

Tay

1 Ağustos 2026 00:20
Yediği birsey yapabilir tekrarlayan
Kübra Y.

Kübra Y.

1 Ağustos 2026 00:21
Tay
Yediği birsey yapabilir tekrarlayan
Aslında hepsi yediği şeyler. Farklı olarak hiçbir şey yedirmedim. Üşütmüş olabilir mi diye düşünüyorum ama bilemiyorum
Tay

Tay

1 Ağustos 2026 00:23
Kübra Yüksel
Aslında hepsi yediği şeyler. Farklı olarak hiçbir şey yedirmedim. Üşütmüş olabilir mi diye düşünüyorum ama bilemiyorum
Olabilir soğuk birsey yersede oluyor hava sıcak dıye ama söyle birsey oluyor benimde çilek isal yapmıyor suyu isal yapıyor hep yediği şeyler de yapabilir
Kübra Y.

Kübra Y.

1 Ağustos 2026 00:25
Tay
Olabilir soğuk birsey yersede oluyor hava sıcak dıye ama söyle birsey oluyor benimde çilek isal yapmıyor suyu isal yapıyor hep yediği şeyler de yapabilir
Meyve suyu çok veriyorum hem kendim kaynatıyorum arada hazır da veriyorum acaba bunlarda yapar mı? Gerçi sın 1 aydır Karadenizdeyiz ve havalar soğuk. İnsan korkuyor bebeği hasta olunca
Tay

Tay

1 Ağustos 2026 00:26
Hazır olanlar yapıyor evet
Tay

Tay

1 Ağustos 2026 00:27
Sizin kaynattığınızda organik ama fazla içiyorsa oda malesef yapıyor ondan da oldu benim ki
Kübra Y.

Kübra Y.

1 Ağustos 2026 00:28
Tay
Sizin kaynattığınızda organik ama fazla içiyorsa oda malesef yapıyor ondan da oldu benim ki
Peki nasıl geçiriyorsunuz evde
Tay

Tay

1 Ağustos 2026 00:30
Muz falan veriyorum su içiyorum susuz kalmasın dıye ara veriyorum benimki bir gün öyle oluyor devam etmediğimde olmuyor isal Karadeniz soğuk olur geceleri kısa kollu yatırmayınız lütfen
Kübra Y.

Kübra Y.

1 Ağustos 2026 00:34
Tay
Muz falan veriyorum su içiyorum susuz kalmasın dıye ara veriyorum benimki bir gün öyle oluyor devam etmediğimde olmuyor isal Karadeniz soğuk olur geceleri kısa kollu yatırmayınız lütfen
Su içiyor çok şükür güzelce ama muz bu mevsimde doğru bulmuyorum patates haşlamıştım onu yedirdim birazcık. Kocaeliden Ordu'ya gelince şaşırdık valla. Orası dye kısa kolla gelmiştim toplam 5 gün anca güneş yüzü gördük. Uzun kollu aldım hep
M

Meryem ..

1 Ağustos 2026 00:57
yaz meyveleri ishal yapıyor benim oğlumada dokunuyor üzüm armut kayısı karpuz kavuz
Kübra Y.

Kübra Y.

1 Ağustos 2026 08:48
Meryem
yaz meyveleri ishal yapıyor benim oğlumada dokunuyor üzüm armut kayısı karpuz kavuz
Çok şükür onlar hiç yapmadı ama muhtemelen üşüttü ve verdiğim meyve suları yaptı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir