İshal

80 görüntüleme
G

Gizem A. Ö.

27 Temmuz 2026 18:04
Bebeğim diş çukarıyor diye önemsemedim ama 2 hafta oldu günlük 4-5 kakalı bez çıkarıyot normalde 1-2 olurdu ne yapabilirim de gittik probiyotik verdi sadece
F

Füsunnn

27 Temmuz 2026 19:00
Kaç aylık bebeğiniz benim ki 4 buçuk aylık çoğu zaman 4-5 kez yapıyor bende anlayamıyroum ishal mi normali mi bu
Ş

Şeyma

Premium Üye
27 Temmuz 2026 20:30
Füsunnn
Kaç aylık bebeğiniz benim ki 4 buçuk aylık çoğu zaman 4-5 kez yapıyor bende anlayamıyroum ishal mi normali mi bu
Benim bebeğim de 4 aylık günde en az 2-3 kez kaka yapıyor. Sütüm çok tazyikli ve ön sütü fazla içiyor. Doktorum ondan yapabilir demişti. İshal gibi parçacıklı sulu kaka normal demişti. Zamanla süt dengeye oturunca o da normale dönermiş. Ama doğduğundan beri böyle, normali bu diye düşünüyorum artık. Keyfi yerindeyse, ateş, kusma vs yoksa bence problem yok.
s

sslslsl

27 Temmuz 2026 20:47
bebeginiz sadece anne sutu ile besleniyorsa 4-5 kakali bez cok normal 10kere kakali bez degistirdigimi hatirliyorum ben eger huzursuzlugu aglamasi atesi yoksa bir sorun yoktur bebiste
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir