İshal

65 görüntüleme
G

Gülşah Ç.

4 Eylül 2025 20:27
Merhaba,
9 aylık kızım 3 gündür ishal. Bugün ishali daha fazlaydı. 8-9 kere kaka yaptı. Dün 1 kere, bugün 1 kere olmak üzere 2 kere kanlı kaka yaptı. Diş çıkarıyor. Çok huysuz. İshalin dişle alakası var mıdır neden böyle oldu?
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

4 Eylül 2025 20:45
Bebeğimizin sıvı alımına dikkat edelim bol bol gün içinde emzirelim en yakın zamanda bir hekime gösteriniz tabiki dişte etkiliyor olabilir ama tyinede muayene olmasında fayda vardır iyi günler dilerim
G

Gülşah Ç.

4 Eylül 2025 20:49
Didem hanım teşekkür ederim. Size bir sorum olacaktı. Kızımı desteksiz uykuya hazırlıyorum önceden biberon ve dizimde sallayarak uyutuyordum. 1 haftadır biberonu ve sallanmayı bıraktık. Emzik veriyorum pat pat ve piş pişle uyutuyorum. İlk 2 gün daha az uyandı ama 3-4 gündür 1 satte bir uyanıyor emzik kabul etmiyor hiç bişi istemiyor biberon istiyor. Vermezsem ağlıyor. Hastalığından dolayımıdır acaba? Sizce devam etmelimiyim yoksa bırakmalımıyım bu desteksiz uyku muhabbettini? Geceleri daha az uyanır dedim ama hala aynı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir