İshal
101 görüntüleme
S
Semanur A.
5 Ağustos 2025 21:33
Merhaba , kızım 19 aylık 3 gündür gunde 7-8 kez sulukaka yapıyor , ıshal devam edıyor , probiyotik kullanıyorum ve bol su içemesini sağlıyorum, ama pişik oldu aşırı bı sekılde , yıkayarak ve kurutarak kremleyerek bezlemeye devam edıyorum, sıvı alımı var ıştah da barız bı azalma var , ateş yok , doktora goturmelı mıyım çarşamba gunu 4. Gune gırmış oluyoruz

Esra D.
5 Ağustos 2025 21:36
Merhaba geçmiş olsun öncelikle beslenmesi azaldıysa götürmenizi tavsiye ederm. Kakanın içeriğinden pişik olmuştur hastalık döneminde daha asidik oluyor.
İ
İlaydanur K.
5 Ağustos 2025 22:24
Kesin gidin bi gaita örneği isterler amip felan olabilir
E
Elif S.
5 Ağustos 2025 22:41
bu ara etrafta rota da duyuyorum, sular zaten rezalet çoğu yerde, el yıkayıp elini emiyor bebişler, bir hekim başvurusu öneririm ; çok geçmiş olsun
E
Emine S.
23 Ağustos 2025 07:53
Bir çözüm bulabildiniz mi
E
Elif S.
23 Ağustos 2025 08:04
-ben herkese akıl verirken 🤦🏻♀️😅-
bu arada biz de 8 ay olduk sayılır, bizim de katı gıda 10 gündür günde 3 öğün şeklinde. ve 10 gündür 7-8 kez kaka yapıyor, kimi yumuşak kıvamlı, kiminde biraz daha sıvı oranı fazla. (ishal mi emin olamadım dolayısıyla) keyifsizlik-mutsuzluk-ateş vs herhangibir ek bulgu yoktu bizde. (bu hafta 1 alt dişimiz çıktı) ek bir semptom olmadığını ve durumu doktorumuza izah ettim; diş döneminde kaka sayısının artabileceğini söyledi, ek semptom olursa başvuracağız.
bu arada biz de 8 ay olduk sayılır, bizim de katı gıda 10 gündür günde 3 öğün şeklinde. ve 10 gündür 7-8 kez kaka yapıyor, kimi yumuşak kıvamlı, kiminde biraz daha sıvı oranı fazla. (ishal mi emin olamadım dolayısıyla) keyifsizlik-mutsuzluk-ateş vs herhangibir ek bulgu yoktu bizde. (bu hafta 1 alt dişimiz çıktı) ek bir semptom olmadığını ve durumu doktorumuza izah ettim; diş döneminde kaka sayısının artabileceğini söyledi, ek semptom olursa başvuracağız.
S
Semanur A.
23 Ağustos 2025 08:09
Osman gonulal ın ıshal vıdeosunı ızledım kızım 12 ay dan buyuk oldugu ıcın hemen doktora goturmedım yemesınde azalma vardı ama sıvı alımı oldugu ıcın bekledım probıyotık verdım herhun ve cınko basladım pişik için , besıncı gunde duzeldı , pişik için cidiye doktorundan öneri aldım ama pişiği kötü durumdaydı ama kremle topalradı hemen