Ishal

63 görüntüleme
D

Duygu Y. ..

3 Temmuz 2025 04:11
Bebeğim 10 gün sonra 2 aylık olucak ve 2 gündür ishal ne zamandan sonra doktora gitmem gerek bu bi sorun mu? Normal mi?
B

Betül N.

3 Temmuz 2025 04:53
İshal muhtemelen kanlı ve mukuslu olunca sıkıntı oluyordu.Onun dışında bi sıkıntı olacağını bende düşünmüyorum.
Y

Yıldız Ü. ..

3 Temmuz 2025 04:55
İshal dediğiniz sıvı şekilde yapmak mı yoksa altıdan fazla tuvalete çıkmak mı eğer sıvı şekilde yapıyorsa anne sütü alan bebeklerde gayet normal ama Bir günün içinde 5'ten 6'dan fazla dolu ishalden bahsediyorsanız doktora gitmeniz gerekiyor çünkü bebeğiniz çok küçük
D

Duygu Y. ..

3 Temmuz 2025 04:56
Sivi sekilde yapmadan bahsediyorum teşekkür ederim
Y

Yıldız Ü. ..

3 Temmuz 2025 04:56
Hatta bana kalırsa 3 veya 4 tuvaletinden sonra gitmeniz daha doğru olur çünkü susuz kalabilir vücudu şu anda ishal salgını var anladığım kadarıyla 2 evladım var birisi 5 birisi 1 yaşında ikisi de ishal aynı anda oldu
D

Duygu Y. ..

3 Temmuz 2025 04:57
Geçmiş olsun tamamdir teşekkür ederim
Y

Yıldız Ü. ..

3 Temmuz 2025 04:58
Sıvı şekilde yapması önemli değil hatta bazen rengi böyle alacalı parlak bile olabiliyor bu anne sütü döneminde normal ishal demek için bez sayısının fazla olması gerekiyor ♥️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir