İşe Başlayan Anneler

114 görüntüleme
Ceren N. K.

Ceren N. K.

6 Aralık 2025 19:50
Herkese merhabalar. Bebeğim yakında 1 yaşına girecek ve ben de bu süreçte işe başlayacağım. Aktif olarak emzirmeye devam ediyorum. Hiç biberon kullanmadık şimdiye kadar ve çalışma saatlerim çok uzun olacak. Sabah 8, akşam 6 çalışacağım. Eve dönmem ortalama 18.30 civarı olacak. Sabah da muhtemelen en son 07.30 da emzirebileceğim. Mümkün olduğunca öğle aralarında eve gelmeyi planlıyorum ama her gün için bu çok gerçekçi bir plan olmayabilir ne yazık ki. İş yerinde sağım yapmayı düşünüyorum fakat sağdığım sütleri nasıl değerlendirmem gerektiği konusunda sizin fikirlerinize danışmak istedim. Şimdiye kadar aktif sağım çok yapmadım. Nadiren sağdığım sütleri de diş çıkarma dönemlerinde püre kaşığı ile birlikte donuk halde vermiştim. Böyle durumlarda siz neler yapıyorsunuz veya bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı? Herkese şimdiden çok teşekkürler 🥰
Ceren N. K.

Ceren N. K.

7 Aralık 2025 12:39
Hiç mi yok😔
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

8 Aralık 2025 20:32
@Ceren Nazlım Konyar hanım işe başlayan bir anne olarak bebeğinize olan bakımınızı nasıl yapacağınızı Bebeğinize evde bakacak kişinin nasıl besleyeceğini sizin iş yerinizde ne kadar aralıklarla sağım yapacağınızı ve sütünüzü saklama koşulları hakkında anne ve bebek özelinde danışmanlık hizmeti vererek yardımcı oluyorum. 05060389958 numaralı hat üzerinden isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz. Endişe edeceğiniz bir durum yok süreci doğru yöntemler ve uygulamalar ile yönetmek önemlidir.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir