İşe Başlayacak Anneye Tavsiyeniz Varmı

163 görüntüleme
G

Gülsüm Ç.

3 Şubat 2026 10:40
Doğum izinlerim bitti işe başlamam gerekiyor son 15 gün kaldı. Bu süreçte neler yapmam lazım ve işe başladığım süreçte psikolojik olarak kendimi nasıl rahatlatabilirim. Tavsiyelere ihtiyacım var.🥹
Ş

Şilan

3 Şubat 2026 11:25
Çocuğa bakacak kişiyle beraber geçirin 15 günü. Bunun dışında ben de öneriye açığım
C

Cennet ..

3 Şubat 2026 12:04
Bebeğiniz kaç aylık benimde 10 günüm var işe başlamama
Betül E.

Betül E.

3 Şubat 2026 12:49
Benimde çok az kaldı hepimiz için zor bir süreç 😔
G

Gülsüm Ç.

3 Şubat 2026 12:54
8 aylık oldu. Bakıcı ile geçiriyoruz son günleri ama psikolojik olarak altından kalkamayacağom gibi hissediyorum. Ayrılıgı.
Betül E.

Betül E.

3 Şubat 2026 12:57

Gülsüm Çalı

8 aylık oldu. Bakıcı ile geçiriyoruz son günleri ama psikolojik olarak altından kalkamayacağom gibi hissediyorum. Ayrılıgı.

hep yalnız baktıysanız yani birincil bakıcı sizseniz eğer normal böyle hissetmeniz. Gün içerisinde kademli olarak bakıcıya bırakıp kısa süreki dışarı çıkabilirsiniz bence
C

Cennet ..

3 Şubat 2026 14:34

Gülsüm Çalı

Bu benim ikinci bebeğim. İlk bebeğimde 4.5 aylıktı ben işe başlayacağım zaman ve çocuğun uyum sağlamakta zorluk çekeceğini düşünüyordum çok üzülüyordum. Ama düşündüğüm gibi olmadı herşey çok güzel oldu. İşe gidince sosyalleştim zaten süt iznim olduğu için eve erken geldim. İşyerinde bebeği özlediğim için ona karşı daha sabırlı davrandım.
G

Gülsüm Ç.

3 Şubat 2026 14:52

Betül Erdoğan

hep yalnız baktıysanız yani birincil bakıcı sizseniz eğer normal böyle hissetmeniz. Gün içerisinde kademli olarak bakıcıya bırakıp kısa süreki dışarı çıkabilirsiniz bence

Evet bugüne kadar yalnızz baktım. Tavsiyenizi deneyeceğim. Teşekür ederim.
G

Gülsüm Ç.

3 Şubat 2026 14:53

Cennet 💐

Bu benim ikinci bebeğim. İlk bebeğimde 4.5 aylıktı ben işe başlayacağım zaman ve çocuğun uyum sağlamakta zorluk çekeceğini düşünüyordum çok üzülüyordum. Ama düşündüğüm gibi olmadı herşey çok güzel oldu. İşe gidince sosyalleştim zaten süt iznim olduğu için eve erken geldim. İşyerinde bebeği özlediğim için ona karşı daha sabırlı davrandım.

Sütünnüzde azalma oluyormu peki uzak kaldığınızz için ya da üzüldüğünüz için
Betül E.

Betül E.

3 Şubat 2026 14:55

Gülsüm Çalı

Evet bugüne kadar yalnızz baktım. Tavsiyenizi deneyeceğim. Teşekür ederim.

Ben de aynı durumdayım Gülsüm hanım DENİZ yedi ayı bitirdi daha ondan ayrı markete bile çıkma fırsatım olmadı yedi aydır her günümüz her anımız birlikte o yüzden ben de aynı şeyi düşünüyorum nasıl yapacağımızı ama bunu yapmak zorundayız sanırım. Ben kendimi denize daha faydalı olacağım diye motive ediyorum
C

Cennet ..

3 Şubat 2026 15:07
4.5 aylıkken ek gıdaya tadım şeklinde geçiş yapmıştık. Yoğurtu çok sevdi ve problem yaşamadık iki öğün süt verip arada bir kezde yoğurt veriyorlardı bebeğe. O sırada ben gelmiş oluyordum zaten. Birde küçük aylarda bebek daha çok uyuduğu için daha kolay olmuştu.
G

Gülsüm Ç.

3 Şubat 2026 17:45

Betül Erdoğan

Ben de aynı durumdayım Gülsüm hanım DENİZ yedi ayı bitirdi daha ondan ayrı markete bile çıkma fırsatım olmadı yedi aydır her günümüz her anımız birlikte o yüzden ben de aynı şeyi düşünüyorum nasıl yapacağımızı ama bunu yapmak zorundayız sanırım. Ben kendimi denize daha faydalı olacağım diye motive ediyorum

21 şubat iş başı yapacağım. O zaman hayırlısı diyelim hepimiz için. Doğduğu günden beri işe nasıl gideceğim zaman daralıyor diye stres içindeyim dilerim ülkemizde bu şartlar en kısa zamanda düzelir. İzin süremiz çok az
Betül E.

Betül E.

3 Şubat 2026 17:46

Gülsüm Çalı

21 şubat iş başı yapacağım. O zaman hayırlısı diyelim hepimiz için. Doğduğu günden beri işe nasıl gideceğim zaman daralıyor diye stres içindeyim dilerim ülkemizde bu şartlar en kısa zamanda düzelir. İzin süremiz çok az

Umarım❤️🌺 size şimdiden kolaylıklar diliyorum
G

Gülsüm Ç.

3 Şubat 2026 17:46

Cennet 💐

4.5 aylıkken ek gıdaya tadım şeklinde geçiş yapmıştık. Yoğurtu çok sevdi ve problem yaşamadık iki öğün süt verip arada bir kezde yoğurt veriyorlardı bebeğe. O sırada ben gelmiş oluyordum zaten. Birde küçük aylarda bebek daha çok uyuduğu için daha kolay olmuştu.

Aslında mevcut uyku düzeni değişmezse ve şu ayrılık kayğısı meselesini halledersem. Öğlene kadan bi şekilde idare ederim belki . Umarım güzel geçer
C

Cennet ..

3 Şubat 2026 17:47

Gülsüm Çalı

Aslında mevcut uyku düzeni değişmezse ve şu ayrılık kayğısı meselesini halledersem. Öğlene kadan bi şekilde idare ederim belki . Umarım güzel geçer

İçinizş ferah tutun ikinizede iyi gelecek
G

Gülsüm Ç.

3 Şubat 2026 17:48

Betül Erdoğan

Umarım❤️🌺 size şimdiden kolaylıklar diliyorum

Sizin için de. Umaram hiç zorlanmazsınız ve iş yerinde ki amir yada patron her kimse idareli davranır inşüllüh bizlere
Betül E.

Betül E.

3 Şubat 2026 17:49

Gülsüm Çalı

Sizin için de. Umaram hiç zorlanmazsınız ve iş yerinde ki amir yada patron her kimse idareli davranır inşüllüh bizlere

İnşallah❤️
G

Gülsüm Ç.

3 Şubat 2026 17:49

Cennet 💐

İçinizş ferah tutun ikinizede iyi gelecek

Çok teşekür ederim umarım dediğiniz gibi olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir