İşe Başlamak
214 görüntüleme
S
Sinem G. Y.
Premium Üye
21 Ağustos 2026 17:37
Merhaba bebeğim 5 aylık son işimden beraber zaman geçirmek için doğum iznim sonrası istifa ettim ancak istifamdan hemen sonra karşıma çok güzel bir fırsat çıktı , üstelik üç gün evden çalışma imkanı da sağlıyorlar ancak ben neyi yapmak doğru inanın bilmiyorum. Kendimi suçlu da hissediyorum ama gerçekten home office çalışma sağlayacak pek şirket kalmadı benim mesleğimde. Bir sene sonra aynı fırsatı bulamayabilirim ve kızımdan ayrı 5 gün boyunca ofise gideceğim bir iş istemiyorum. Ben yokken babası ve babaannesi evde olacak baba evden çalışacak ben varken baba ofise gidecek. Bebeği bu aylardayken çalışan oldu mu? Bebekleriniz nasıl tepkiler verdi? Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.. tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
E
Elif N.
Premium Üye
21 Ağustos 2026 18:35
6 buçuk aylıkken başladım. Psikolojim düzeldi. Çocuğum dışında bir hayatım varmış dedim. Çocuğum da rahatladı. Bana yapışkanlı mesela. Yine yapıştığı zaman oluyor ama ona da iyi geldi bence.
S
Sinem G. Y.
Premium Üye
21 Ağustos 2026 19:44
6 buçuk aylıkken başladım. Psikolojim düzeldi. Çocuğum dışında bir hayatım varmış dedim. Çocuğum da rahatladı. Bana yapışkanlı mesela. Yine yapıştığı zaman oluyor ama ona da iyi geldi bence.
N
Nilay I.
21 Ağustos 2026 21:32
Merhabalar. Kızınız sizi reddetmez merak etmeyin, benim annem hemşireydi nöbetlere gidiyordu üstelik ben 4 aylıkken işe başlamış, ben yine o işten geldiğinde bi tek onunla olmak istiyormuşum. Kendinizi suçlu hissetmeyin lütfen

Hatice E.
Premium Üye
21 Ağustos 2026 21:47
5,5 aylıkken işe başladım. Doğum iznimin bitişi yaklaşırken çok arada kaldım bir tarafım otur çocuğuna bak diğer tarafım çalış, sosyalleş ve çocuğunun geleceği için çalış dedi. İyi ki işe dönmüşüm ilk zamanlar bebeğimi evde bırakıp gitmek vijdan azabı duymama sebep olsada çalışıp üretince daha bir iyi oldum koşa koşa eve gelmenin o pır pır heyecanı bebeğimin beni görünceki çığlıkları ve özlemek. Lütfen öncelikle mental sağlığınız için çalışın başlarda zor gelsede anlayacaksınız ki daha sağlıklı bir kafa ile bebeğinize daha iyi bakıcaksınız. Enerjisi yüksek anne=mutlu bebek 🌸
S
Sinem G. Y.
Premium Üye
21 Ağustos 2026 21:51
5,5 aylıkken işe başladım. Doğum iznimin bitişi yaklaşırken çok arada kaldım bir tarafım otur çocuğuna bak diğer tarafım çalış, sosyalleş ve çocuğunun geleceği için çalış dedi. İyi ki işe dönmüşüm ilk zamanlar bebeğimi evde bırakıp gitmek vijdan azabı duymama sebep olsada çalışıp üretince daha bir iyi oldum koşa koşa eve gelmenin o pır pır heyecanı bebeğimin beni görünceki çığlıkları ve özlemek. Lütfen öncelikle mental sağlığınız için çalışın başlarda zor gelsede anlayacaksınız ki daha sağlıklı bir kafa ile bebeğinize daha iyi bakıcaksınız. Enerjisi yüksek anne=mutlu bebek 🌸
S
Sinem G. Y.
Premium Üye
21 Ağustos 2026 21:51
Merhabalar. Kızınız sizi reddetmez merak etmeyin, benim annem hemşireydi nöbetlere gidiyordu üstelik ben 4 aylıkken işe başlamış, ben yine o işten geldiğinde bi tek onunla olmak istiyormuşum. Kendinizi suçlu hissetmeyin lütfen
E
Elif N.
Premium Üye
21 Ağustos 2026 22:03
Çok teşekkür ederim , ben de iş hayatını özlüyorum ama kızım için korkuyorum yani sizi red etmedi di mi? Beklenmedik tepki de vermedi? Çok teşekkür ederim çok rahatladım.
Yükleniyor...