İşe Başlama/ Biberon Reddi

171 görüntüleme
B

Busra K. A.

16 Temmuz 2025 12:06
Bebeğim 7. Ayını bitirdi. Bir ay sonra işe başlayacağım. Ek gıdaya başladık ancak doyacak bir öğün şeklinde yemiyor henüz. En fazla 3 saatte bir emmesi gerekiyor. İşe başlayacağım için sağarak süt bırakmak ya da işte olduğum sürede formül mama kullanmak istiyorum ama hiçbir şekilde biberon almıyor, öğürüyor, çiğniyor, ağzında tutmuyor biberonu. Bir yaşına kadar yarım gün gideceğim işe ama en azından bir kez biberon alması lazım. Napacağımı şaşırdım çocuğu aç bırakıp da gidemem. Bir önerisi olan var mıdır ? İşe başlama süreçleriniz nasıl oldu ?
F

Fadime N. Y.

16 Temmuz 2025 12:49
Merhaba bende aynı konudan muzdaribim kızım 2.5 aylık 20 gün sonra işe başlayacağım malesef denemediğim kullanmadığım çeşitli markaların biberonları emzikleri hiç birini tutmuyor farklı marka mamalar dahi denedim anne sütü ile denedim ama bana mısın demiyor en son çare sonda ile beslemeyi düşünüyorum öneri bulunursa bende çok sevinirim 🫶🫠
F

Fatma B.

16 Temmuz 2025 17:35
Benim bebeğim de 7 aylık ve alerjik bir bebek 2 aylıkken meme reddi ile beni bıraktı büyün biberonları denedim ama ya çok az içti ya da hiç içmedi bende 2 aydır enjektör ile veriyorum öyle içiyor başka çare bulamadım
T

Tuğçe S. ..

16 Temmuz 2025 18:59
7 buçuk aylıkken başladım ise bende. Philpsin bineronunu almadı, stok sutlerim vardı hep muhallebi vs tarzında vermek zorunda kaldık. Sonrasında lansinoh biberon aldım onunla biraz içmeye başlamıştı ama çoğunlukla reddediyordu. Hippin sade Bebek bisküvisi var, annem sütün içine ondan koyup vermiş yaklaşık 1 aydır o şekilde içiyor şuan 11 aylık olmak üzere 🥹
Z

Zeynep K.

17 Temmuz 2025 06:26
kaşık biberon alip denediniz mi? Ayni sürecten biz de geçtik ve kaşik biberonla verdik sütü
B

Busra K. A.

18 Temmuz 2025 05:27
Teşekkür ederim hepsini deneyeceğim, inşallah birini kabul eder 🙏🏻
F

Fadime N. Y.

8 Ağustos 2025 22:45
Merhaba çözüm bulabildiniz mi
R

Rabia

13 Ağustos 2025 09:33
Çözüm bulabildiniz mi
Esra D.

Esra D.

13 Ağustos 2025 09:40
Merhaba kızımda da işe başlama sürecimde aynı skntıyı yaşadık. Bir sürü biberon vs denedik en son bibs marka olanı tuttu kauçuk uçlu. Emzikte onu tutuyordu. Ama markadan modelden bağımsız siz denemeye devam edin bi yerden sonra inatları kırılıyor sanırm. Bende tutturamadık biberonu diye 1 ay daha uzatmak zorunda kalmıştm iznimi. Ve biberonu siz teklif etmeyin, bebeğinize bakım verecek kişi kim olacaksa onunla biberon denemesi yapın. Yakınlarda olun ama sizi görmesin orda olduğunu bilmesin. Pedagog bi arkadaşımz vardı onun önerileriyle biz aştık süreci.
Esra D.

Esra D.

13 Ağustos 2025 09:41
Ayrıca biberonla gün içersinde vakit geçirsin boşken eline verin oyuncak gibi ellesin keşfetsin dokunsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir