İşe Başlama
95 görüntüleme
A
Aslı Y.
26 Aralık 2025 19:55
Selamlar, kızım 3 aylık iznim bitiyor 1 ay sonra işe dönmeyi düşünüyorum, henüz hiç biberon almadı.Besleme olayı nasıl yapıyorsunuz ? Biberon verirsek meme reddi olup emmeme durumu olur mu ? Emzirme konuunda çok tereddütteyim
Ü
Ümmühan ..
26 Aralık 2025 20:00
Bu durum bebekten bebeğe de değişiyor sanırım ben doğduğundan beri hem mama veriyorum hem de beni emiyor meme reddi yapmadı hiç 6 aylık şu an evde biraz sütünü Biberonla vermeye çalış işe başlamadan biberona alışsın
N
Nazlı K.
26 Aralık 2025 20:01
Bende 3 aylıkken ise başladım. Meme reddi yaşamadık. biberonu sadece gündüz veriyoruz ama ilk zamanlar görünce bile ağlıyordu şimdi elleriyle tutup alıyor. Anne sütü sağıp bırakıyorum babası veriyor. Ama tabiki zorla dikkatini dağıtarak yoksa asla almak istemiyor. Ben evdeyken denemelere başladık ağlatmayın hiç almaz yoksa detaylar icin yapay zekaya sorun cok guzel açıklıyor
G
Gökçin N.
26 Aralık 2025 20:13
Ben de işe başlacağım.6 aylık, doğduğundan beri hem meme emiyor hem sağdığım sütü biberonla içiyor. Hiç sorun yaşamadık. Şimdi süt sağıp dondurucuya atıyorum,ben gittiğimde içsin diye. Umarım sizin için de güzel geçer bu süreç.