İşaret Etmeme
740 görüntüleme
S
Songül
9 Temmuz 2026 17:29
Kizlar merhaba,
Kızım 14 aylık işaret parmağını işaret etmek için kullanmiyor birşey istiyorsa kendisi alıyor veya agliyor göstermiyor. Öğretmeye çalıştım işaret parmağını kullanıyor ama böyle cışş yaparak oyun için kullanıyor. Diğer becerilerinde bi sorun yok şükür. Normal mi bilgisi olan var mı?
Kızım 14 aylık işaret parmağını işaret etmek için kullanmiyor birşey istiyorsa kendisi alıyor veya agliyor göstermiyor. Öğretmeye çalıştım işaret parmağını kullanıyor ama böyle cışş yaparak oyun için kullanıyor. Diğer becerilerinde bi sorun yok şükür. Normal mi bilgisi olan var mı?
T
Tuğba B. ..
9 Temmuz 2026 18:27
15 aylk olalı 2 gün oldu bizdede işaret parmağı yok
H
Hazal A.
20 Temmuz 2026 08:56
Benim kızım 19 aylık daha işaret etme yok istediği şeyi kolunu uzatarak ağlama sesleri çıkartarak istiyor. Ama ben birşey sorunca o nerde bu nerde deyince işaret parmağı işe gösteriyor ve benim uzakta gösterdiğim birşeye bakmıyor ama önünde bir kitap varken kitapta ona birşeyler gösterince bakıyor
H
Handan B.
17 Ağustos 2026 14:46
Bebeklerinizin durumu ne
S
Songül
17 Ağustos 2026 14:53
Bebeklerinizin durumu ne
H
Handan B.
17 Ağustos 2026 15:43
Ya öylemi ama internette bu çok önemli bi gelişim diyorlar kafalarımız allak bullak oldu
C
Cansev A.
1 Eylül 2026 09:14
benim oglum 18 aylik parmakla gostermiyordu dr ogretmeye devam et dedi, herseyi her gosterdiginde yapmamaya basladim parmagini suya degdirdim guldum heyecanlandim suyu heyecanla verdim hosuna gitti oda yapmaya basladi 1 aydir gostermeyi ogrendi, inadi tutunca yapmiyor ama ogrendi biraz sabir.
C
Cansev A.
1 Eylül 2026 09:15
Ya öylemi ama internette bu çok önemli bi gelişim diyorlar kafalarımız allak bullak oldu
A
Arzu.G
1 Eylül 2026 10:00
İhtiyaç duymuyordur canınızı sıkmayın siz gösterin o mutlaka birgün kullanır benim oğlum da öyleydi .bu arada en iyi çocuklardan öğrenirler başka bir çocukta görünce daha çabuk kapar böyle seyleri
H
Handan B.
3 Eylül 2026 14:56
bilgileriniz için teşekkürler bugün tam bir yaş yazdıktan bi kaç gün sonra yapamaya başladı
Yükleniyor...