İsall

69 görüntüleme
İlknur G.

İlknur G.

21 Aralık 2025 05:16
Oğlum 2 buçuk aylık anne sütü ile besleniyor kilo alımı iyi ev hep 23 derece terletmemeye dikkat ediyorum üşütmesin diye ama 3 haftadır takip ediyorum kendi zorlayarak kakasını yapıyor yumurta akı gibi mukuslu hardal sarısı hafif pütürlü yapıyor normal mi yoksa direk doktora gitmem gerekiyor mu
İ

İ.E.

21 Aralık 2025 05:22
Gazi vardir, zorluyordur. Normal bu aylarda gaz problemi. Anne sutu genelde sari kaka olur. Kivami da yumusak, akiskan, balcik vb olur genelde. Beyaz puturler anne sutundeki sindiremedikleri yaglardir. Yesil ve sarinin tonlari normal kabul edilir siyah (yenidogan kakasi haric) kirmizi beyaz/gri doktorluktur. Beyaz derken beyaz puturler degil boyle kirec gibi beyaz kaka.
A

Ayşe Ş. ..

21 Aralık 2025 07:19
Mukuslu 3 haftadır geçmedi ise doktorunuza çekip atın. Bende de olmuştu o aylarda. Watzap yazdım kullandığımız probiyotik miktarını arttırdı. Sonra düzeldi. 3 hafta uzun bir süre. Birde eğer yazistiginiz bir doktorunuz yoksa gidecek iseniz illaki. Kaka yaptıkça garibinize giden şeyleri çekin gidince gösterirsiniz. Mukuslu kaka bağırsakları tam gelişmediği için oluyor. Gidin görsün doktor içiniz rahat etsin
İlknur G.

İlknur G.

21 Aralık 2025 07:22
Yazıştığım bi doktor yok bugün bi sağlım ocağına gidicem

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir