İsal ve Kilo
72 görüntüleme
B
Berna Ç.
2 Eylül 2025 03:15
Kızımın dk 3335. 1 aylık kiljsu 4kg. 2 aylık kilosu 5kg.bu ayki kilosu 5.400.ve cuma gününden beri sulu yeşil kokulu kaka yapiyor.gece hiç kaka yapmazdi ama geceleri bile kaka yapıyor son gunlerde.gecer dye çok önemsemedim ama kilo alamadığını da görünce endiselendim.var mi bizim gbi böyle bişey yaşayan?
G
Gözde H.
2 Eylül 2025 03:57
Anne sütümü alıyor , kilo almış azda olsa. İlk ay kadar almıyorlar zaman geçtikçe

Mihriban Y. ..
2 Eylül 2025 04:23
Yeşil kaka genelde bebek ön süt alınca oluyor. Yani memede çok durmayıp arka sütü almıyorsa olabilir. Arka süt yağlı olan bebeğe süt alan kısım. Bebeğiniz kaç dakika memede kalıyor bilemiyorum ama birkaç kez aynı memeyi teklif edip arka sütü de almasını sağlayabilirsiniz. Çok kaka yapmak kilo alımına engel değil bu arada benim bebeğim her süt içtikten son kaka yapar kilosu da iyi.
B
Berna Ç.
2 Eylül 2025 04:38
Sadece anne sütü aliyor.emnesi gayet iyi.yarim saat kadar emiyor 1 yada 1.5 saat arayla .ilk 2 ay sorun yokken şimdi onsut son süt ayrımı olur mu bilemedim
A
Ayşe
2 Eylül 2025 14:27
Aynı sorunları bizzat yasıyorum ıdrar kulturu temız cıktı ne olsugunu hala cozemedık
B
Berna Ç.
2 Eylül 2025 16:12
Gerçekten mi😔