İş Başı

91 görüntüleme
B

Büşra Ö. ..

17 Mart 2026 22:26
Bebeğim 8 ay 10 günlük işe başlayacağım. 8 de gidip 1 gibi geleceğim muhtemelen ancak bazı günlerde 3 gibi de olabilir. Bu saatler arasında hiç anne sütü almasa sadece ek gıda verilse uygun mudur

işe başlayan anneler nasıl yapıyor acaba

Sütümü sağmalı mıyım ?
E

Esra G.

17 Mart 2026 22:29
8 aylık olduğundan beri öyle yapıyorum 8 de gidip 1 buçukta evdeyim ek gıda alıyor o saatlerde süt sağmıyorum
F

Fatma

17 Mart 2026 22:47
Bence sabah emzirdikten sonra ek gıda verilir bende işe başlayacağım sizin gibi ek gıda ağırlıklı gideceğiz mecburen ki bu onlar için kötü değil ki sağım da yapılabilir içiniz rahat etmezse
G

Gökçin N.

17 Mart 2026 22:48
Ben sabah çıkıp akşam 4gibi gelebiliyorum. Sabah çıkana kadar 2 kere emziriyorum, gün içinde 2 kere (biri sabah biri öğleden sonra) sağdığım sütü içiyor ek gıda yanında. Yani iş yerinde 2 kere sağım yapıyorum. Zaten bebek emmediği sürede memeler sızlamaya başlıyor, sağmazsam rahat edemem.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

17 Mart 2026 23:03
6. Aydan beri çalışıyorum birlikte gidip geliyoruz işe mama içiyor zaten sorun olmuyor tam ek gıdayla karnını doyurmadığı için biraz acıkabilir sanki
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir