İrmik Yemiyor 🙏🏻
110 görüntüleme

Esmanur B. ..
4 Ağustos 2025 14:41
İrmiği tek başına su ile pişirdim damağına yapıştı yemedi su ile biraz açtım yine yemedi. Başka bir zaman evde şeftali ve kayısı blender yapıp suyundan irmik pişirdim yine yemedi. Normal irmikle yaptım. Bebe irmiği fark eder mi acaba? Üstelik besin değeri yüksek iken bildiğim kadarıyla. Onun için vermek istiyorum 🙏🏻
N
Nazo K.
4 Ağustos 2025 14:54
Yeterince denemişsiniz bence artık vermeyin yapısını sevmemiş olabilir.Hem nereye kadar irmik yiyecekti ki?Normal beslenmesinde olmayacak yani.Ayını bilmiyorum ama tahminim üç günlük tadımları geçmişsiniz artık bence yediğiniz yemeklerden verebilirsiniz oda normal beslenmeye adapte olmuş olur.
S
Sümeyye K. ..
4 Ağustos 2025 15:02
Bebek irmiği kullanıyorum ama tek başına değil bi iki meyveyle yapıyorum öylece sindirmesi daha kolay oluyor bir de öyle deneyin isterseniz

Esmanur B. ..
4 Ağustos 2025 15:44
Bebeğim 9 aylık. Çok teşekkür ederim 💚. Ay ben neden korkuyorsam ..eline bir şey vermekten . Üstelik çok istekli hep kendi bocalayıp yemek istiyor

Cansu K. E.
Emzirme Danışmanı
4 Ağustos 2025 16:02
Yemek zorunda değil, çokta elzem bir besin değil tek başına vermenizi gerektirecek kadar, bazı meyve pürelerinde kıvamı bağlamak için çok az miktarlarda kullansanız yeterli. Normal irmikle bebek irmik arasında farkta var.
G
Gökçe
4 Ağustos 2025 16:07
bebek irmiği daha öğütülmüş bir irmik. irmiği rondodan birkaç kere çekerseniz bebek irmiği olur diye biliyorum yanlışım olmasın. ama evet Cansu hanımın da söylediği gibi irmik bebekler ve çocuklar için çok önemli bir besin değil. mesela doktorum hiç o şekilde muhallebi yapılasını önermiyor bir besleyiciliği olmadığı için. kıvam arttırıcı olarak çok az miktarlarda kullanmak daha doğru demişti.

Esmanur B. ..
4 Ağustos 2025 16:09
Çok teşekkürler 💐 çok sağ olun 🩷
A
Aslı M. ..
7 Ağustos 2025 00:24
Benim oğlumda irmik yemiyor iki kez denedim olmadı bende bıraktım şimdi ev yapımı bebek bisküvisi yaptım meyvelerine kıvam versin diye ondan ekiyorum
K
Kübra Ö. ..
7 Ağustos 2025 04:15
Irmigi pişirip içine biraz yoğurt, ceviz ve meyve ekleyerek deneyin
K
Kübra Ö. ..
7 Ağustos 2025 04:16
Bu arada normal irmigi yememsi normal o daha iri taneli çünkü