İnstagram Anneliği

194 görüntüleme
S

Sevda Ö.

23 Mart 2026 21:15
Merhaba canım kadınlar

Bu konuyu aslında biraz sohbet etmek için açtım. Forumu neredeyse ilk çıktığından beri kullanmaya çalışıyorum. Bu ilk başta kendimi yetersiz bebeğimin her ağlamasına uykusuna yemesine mana arayıp çözüm bulmaya çalışmak içindi. Şuan birtanem kızım 9 aylık ve konu başlıklarını baktığımda bebişi daha küçük annelerin aynı arayışlarda olduğunu gördüm. Benim naçizane yolculuğumda anladığım her bebeğin yolculuğunun farklı olduğu biz ne kadar rahat ve pıozitifsek bebeklerin de o yönde etkilendiği. Bebeğimle inatlaşmayı 4. Ayı itibariyle bıraktım :) Kendisi yemek uyku oyun zaman neyi gerektiriyorsa bana sinyallerini veriyor zaten. Bu şekilde kendi düzenimizi kurduk biz çok şükür. Sizler de bu konu hakkında neler eklemek istersiniz dinlemek isterim
Fatma A. U.

Fatma A. U.

23 Mart 2026 21:34
Hamile kaldığımı öğrendiğim an Instagramı sildim kapattım

Orda annelik hiç yorulmayan sürekli makyajlı gezen yemek bulaşık çamaşır sorunu yokmuş gibi gezen annelerle dolu

Bebeğim tam dokuzuncu ayını bitirdi dün onunla herşeyi sıfırdan öğrenmek çok güzel 6. Ayından itibaren çalışmaya başladım benimle birlikte işe gidip geliyor malesef yakın kimsemiz olmadığı için yada ben kimseye güvenemediğim için hayat kızım olduktan sonra daha anlamlı daha dolu dolu oldu çok şükür

İlk başlarda hep telaşlı hep korku içindeydim şimdi bu uygulamanın sayesinde benim yolumdan geçmiş ve hala geçmeye devam eden birilerinin olması çok mutlu ediyor beni

Anne olmak merak etmek yeniden öğrenmekmiş
S

Sevda Ö.

23 Mart 2026 21:39
Fatma Albina U
Hamile kaldığımı öğrendiğim an Instagramı sildim kapattım

Orda annelik hiç yorulmayan sürekli makyajlı gezen yemek bulaşık çamaşır sorunu yokmuş gibi gezen annelerle dolu

Bebeğim tam dokuzuncu ayını bitirdi dün onunla herşeyi sıfırdan öğrenmek çok güzel 6. Ayından itibaren çalışmaya başladım benimle birlikte işe gidip geliyor malesef yakın kimsemiz olmadığı için yada ben kimseye güvenemediğim için hayat kızım olduktan sonra daha anlamlı daha dolu dolu oldu çok şükür

İlk başlarda hep telaşlı hep korku içindeydim şimdi bu uygulamanın sayesinde benim yolumdan geçmiş ve hala geçmeye devam eden birilerinin olması çok mutlu ediyor beni

Anne olmak merak etmek yeniden öğrenmekmiş
Fatma hanım ne kadsr güzel yazmışsınız. Annelik aslında dünyaya bir canlı getirmekle beraber kendini de yeniden büyütmekmiş dediğiniz gibi. Sene sonu kısmetse ben de işe dönmeyi planlıyorum biraz çekimserim de açıkçası. 1.5 sene her an beraberken annem de olsa bırakmak zor gelecek gibi
Fatma A. U.

Fatma A. U.

23 Mart 2026 21:42
Sevda Özen
Fatma hanım ne kadsr güzel yazmışsınız. Annelik aslında dünyaya bir canlı getirmekle beraber kendini de yeniden büyütmekmiş dediğiniz gibi. Sene sonu kısmetse ben de işe dönmeyi planlıyorum biraz çekimserim de açıkçası. 1.5 sene her an beraberken annem de olsa bırakmak zor gelecek gibi
Kimseye güvenemiyorum malesef kızımın süt alerjisi var biryere gittiğimiz de herkes bişeyler yedirmeye çalışıyor oyüzden anneme bile güvenemiyorum hem uzaklar kimsede gelip kalmak istemedi açıkçası bende birlikte gidip geliyorum
S

Sevda Ö.

23 Mart 2026 21:44
Fatma Albina U
Kimseye güvenemiyorum malesef kızımın süt alerjisi var biryere gittiğimiz de herkes bişeyler yedirmeye çalışıyor oyüzden anneme bile güvenemiyorum hem uzaklar kimsede gelip kalmak istemedi açıkçası bende birlikte gidip geliyorum
Bu konuda size göre daha şanslıyım o zaman size de kolaylıklar diliyorum. Çevredeki yorum yapan ve işgüzar kişiler hiç bitmiyor. Sanırım kulak tıkamak lazım
Fatma A. U.

Fatma A. U.

23 Mart 2026 21:46
Sevda Özen
Bu konuda size göre daha şanslıyım o zaman size de kolaylıklar diliyorum. Çevredeki yorum yapan ve işgüzar kişiler hiç bitmiyor. Sanırım kulak tıkamak lazım
Çok teşekkür ederim sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi etrafımızdakiler ah onlar ah
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

23 Mart 2026 21:56
Yarın tam 9 aylık oluyor kızım ve dediğiniz gibi her bebek çok farklı Instagram dan görüldüğü gibi asla değil kocaman bir sorumluluk var üstümüzde herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek zorundayız ve asla inanıyorum herşeyin bu kadar yoldu da gibi gösterilmesine yetersiz asla hisdetmedim olabilir ve ben de hata yapa bilirim ve ilk defa anne oluyorum ve yeni yeni öğreniyorum çoğu şeyi o yüzden pek de unursamamak en iyisi 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir