İnsan Yabancılama

57 görüntüleme
E

Esra ..

8 Mart 2026 12:54
Merhaba bebeğim 9 buçuk aylık yaklaşık iki aydır insanları yabancılıyor sürekli evde duran insanlar da değiliz mümkün olduğunca gezdiriyorum arkadaşlarımıza gidiyoruz arkadaşlarımızı eve davet ediyoruz başka eve gittiğimizde bir 10 dakikadan sonra ağlaması duruyor ama bize birini davet ettiğimizde o kişi gidene kadar huzur vermiyor sürekli gelen kişiye bakıp ağlıyor, artık gelen kişilere mahcup olmaya başladım insanlar 1 saat sonra biz kalkalım o zaman demeye başlıyor :( bunu nasıl aşabiliriz ya da yaşayan var mı ne zamana kadar sürüyor ? Artık birileriyle görüşmek işkence haline geldi
Z

Zlyh z.

8 Mart 2026 13:12
Benim kızım 7 aylıkken bu durumu yaşıyordum 2/3 ay sürdü şimdi asansörde bile eğilip insanlara bakıp gülümsüyor geçici durum sıkmayın canınızı . Ama ilk fark var ilk geldiklerinde misafirler ağlıyordu yaklaşık yarım saat sonra yaklaşmıyordu ama ağlaması kesiliyordu
E

Emel

8 Mart 2026 14:03
Bizde de aynı durum var gecici oldugunu soyuluyorlar yasına kadar duzelirmis ben ozellikle diyorum kimse yuzune bakmasın diyd 1 2 saat suruyor genelde alısması alısınca da kimse ona pas vermediği İcin otomatik sevdirme modunu acıyor kendisi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir