İnmemiş Testis
119 görüntüleme
İ
İpek Ö.
25 Haziran 2025 11:32
İnmemiş testis tanısı konulan var mı ve bebeğim beş bucuk aylık ne yapılması gerekir
İ
İpek Ö.
26 Haziran 2025 10:47
?
Y
Yıldız Ü. ..
2 Temmuz 2025 13:00
Öncelikle geçmiş olsun benim ilk oğlumda aynı durumu yaşadım ürolojiye götürdüm üroloji 1 yaşından önce ameliyat olması gerektiğini söyledi inmediyse inmez bundan sonra anne karninda olan bir şey dedi biz de 1 yaşındayken ameliyat ettirdik ameliyatı ile beraber aynı şekilde sünnet de oldu rahat geçirdik ikisini de atlatmış oldum bir seferde çok büyük bir şey değil ama senin bebeğin küçük önce doktorun muayene etmesi gerekiyor doktor muayenesinden sonra bazen yanlış bilmiyorsam ilaçlarla da indirebiliyorlar mesajlarla eğer buna rağmen inmiyorsa ameliyat olması gerekiyor ama %99'u ameliyatla çözülüyor
İ
İpek Ö.
2 Temmuz 2025 13:04
Teşekkür ederm yanıtınız için doktor kontrol etti 3 aya bir kontrol edilecek 1 yasına kadar inmezse ameliyat dedi bu ayda kontrolü var bakalım inmiş gibi durmuyor gmzle bakıldıgında bir umut iner mi diye bekliyorum ama ameliyat sureci korkutmuştu beni biraz ama sizin mesajınız icimi rahatlattı. Peki amilyat yerinde iz kalıyor mu ve genel anestezi ile mi yapıyorlar tamamen baygın mı oluyor ameliyat sonrasında agrı oldu mu biraz daha bilgilendirrseniz beni cok sevinirim
İ
İpek Ö.
2 Temmuz 2025 13:06
Bu arada devlet hastanesi mi özelde mi yaptırdınız ve cocuk üroloji mi yoksa direk üroloji bölümümü nasıl oluyor
Y
Yıldız Ü. ..
3 Temmuz 2025 04:51
Rica ederim ameliyat yerinde iz kalıyor ama böyle saç teli gibi iki taraftan açıyorlar bir yumurtalık kesesinden Bir de organın üst tarafındaki bölgeden kasığın biraz aşağısı diyebilirim genel anestezi ile yapıyorlar çünkü çok küçük ameliyat sonrasında normal hayatını devam etti diyebilirim zaten bir gün boyunca hastanede kalıyorsun gözetim altında Bizim sünnetimiz aynı anda olduğu için idrar yaparken bir defa yanma oldu ağladı onun dışında gayet rahatlık zaten hastanede olduğumuz için de ağrı kesiciler veriliyordu normal üroloji bölümünde yaptırdım yetişkin çocuk üroloğuna gitmedim devlet Hastanesi'nde yapıldı özel hastanelerde fahiş fiyatlar var çünkü sıra bekledik zaten acil bir durum olduğu için yani 1 yaşına kadar yapılması gerektiği için mutlaka sıra geliyor
Y
Yıldız Ü. ..
3 Temmuz 2025 04:53
Bu arada devlet hastanesi derken eğitim ve araştırma devlet hastanesi'nden bahsettim Ben İstanbul'da ikamet ediyorum burada çam ve sakura şehir hastanesi var tam donanımlı orada yaptırdım normal düz devlet Hastanesi'nde yaptırmadım direkt kontrole zaten eğer bulunduğunuz ilde eğitim ve araştırma varsa oraya giderseniz oradan da devam edebilirsiniz sürece
İ
İpek Ö.
3 Temmuz 2025 05:06
Anladım çok teşekkür ederim bilgilendirme için 🙏🏻🙏🏻
Y
Yıldız Ü. ..
3 Temmuz 2025 05:08
Rica ederim Çok çok geçmiş olsun
G
Gülşen U. ..
7 Temmuz 2025 04:15
Doktor beyin fikri nedir acaba bu konuda