Infulanza A
101 görüntüleme
A
Ahsen A. ..
7 Ocak 2026 12:41
Kızım 9 aylık pazar günü bende ateş ve baş ağrısı vardı acilde emziren annelere uygun antibiyotik ve ağrı kesici verdiler birde sprey 24 saat içinde başında yakaladığım için sanırım ağrım sızım ateşim geçti biraz öksürük kaldı kızımdan ne kadar uzak durmaya maske takamaya çalışsamda o onu oyun sandı açmak istedi ve sarılmak istedi ayrılık kaygısı da var tabi ve dün öksürük gecede ateşi çıktı ilk defa, gece 2 kez 6 saat arayla calpol verdim düşer gibi oldu ama vücud ısısı vardı hep ve daha 6 saat olmadan tekrar başladı ögleye doğru doktoruna gittik muayene etti sürüntü yaprı ınfulanze a çıktı maalesef. dolven Enfluvir ve calpol yazdı o anda ateşi 38 olunca acilde ateş düşürücü bir karışım şurup verdi o etki etti allahtan 3 saatdir ateşi yok kızım 2 gündür sadece emmek ve uyumak istiyor izin vermeli miyim ? Birde tek böbrekli korkuyorum da ama çok halsiz ve gözleri kıpkırmızı ilaçlara başlayacağım doktorumuz zaten biliyor durumunu uyumak istemesi iyi mi izin vermeli miyim uyanıyorbşr saat demeden geri uyuyo ve normalde asla uyku seven bş bebek değil başına bu hastalık gelen anneler tecrübeleriniz anlatır mısınız kaç gün sürdü
H
Hatice K.
7 Ocak 2026 15:10
Merhaba bu süreci şuan yeni geçiriyoruz 4. Günümüz yavrumda pazargübü başladı benden bulaştı benim kızım da 9 aylık ve aynı ilaçları verdi uyumak istiyor sürekli çünkü ilaçlar uyku veriyor yorgun vücudu bizler böyle zor atlattıysak onlar tabiki de uyumak istiyorlar aynı tedirginliği aynı korkuları bende yaşadım yaşıyorum da Allah yardımcımız olsun evlatlarımıza şafi ismi ile şifa versin kısa zamanda yanımızda atlatsınlar
H
Hatice K.
7 Ocak 2026 15:12
Uyusun uyuyarak iyileşecek bende korktum ama uyuttum da pazartesi günü sadece belki 2 saat gözünü açmıştır oda sadece kucağımızda durdu kolunu bile kımıldatamadı
A
Ahsen A. ..
7 Ocak 2026 15:15
Şimdi hala aynı öı böyle bi an iyileşmiş gibi olup tektarlıyır mu @hatice
H
Hatice K.
7 Ocak 2026 15:21
Öğlen iyi oluyor akşama geri ağlıyorhalsizlil çöküyor uyumak istiyor şuan o durumda valla
H
Hatice K.
7 Ocak 2026 15:28
Ha bir de bebeğimi öyle zor uyutuyordum ki normalde ve ayak sesine dahi hemen uyanan çocuktu şimdi isr hemen uyuyor başında davul çal duymuyor ilaçtan kaynaklı uyusun uyumaktan kime zarar gelmiş bir şey olmaz aynı korku bende de vardı ama gün geçtikçe alıştım sadece sürekli ateşine dikkat ettim ince giydirdim üstünü örtmedim
A
Ahsen A. ..
7 Ocak 2026 15:33
Benimk kızımda uykuyu sevmiyor normalde iki gündür ikinci uykusunu iyi yapıyordu 2.3-3 saat normalde bu kadar en son 3 aylık falan uyumuştu biz ilaca daha yeni başladık ama şimdi içti ilk ilacı bide öğlen ateşi düşürücü karışımıo ilaçtan sonra ateşi düştü birazda kendine geldi gibi ama bakalım bu değişik bi hastalıkmış tekrar eder diye korkuyorum
A
Ahsen A. ..
7 Ocak 2026 15:34
Sürekli emmek istiyor ne ek gıda nede raporlu maması var kilo için onu da yemiyor sürekli saat başı memede bende ilaç kullandığım için azalmış gibi hissediyorum sütüm bilemedim doyuyor mu
H
Hatice K.
7 Ocak 2026 15:46
Biz anneler hep mi aynı şeyleri yaşıyoruz aynı korkular aynı tedirginlikler bende de var sütüm doyurmuyor ondan öemede duruyor diyip duruyorum ama aslında kokuöuz rahatlatıyor biz rahatlatıyoruz sarıl emsin her damlası ona ilaç
A
Ahsen A. ..
7 Ocak 2026 16:01
Sizin bebeğiniz de mi yemiyor şuan sadece bal kabağı yiyorsun çok seviyor çünkü ağzınıkaşoga açmıyor diliyle bakıp öyle açıyor bir tek buharda bal kabağı ve bugün birazda muz yedi yulafla zaten küçücük tam raporlu mamaya başladık biraz da kilo alacak gibi oldu 1 hafta olmasına rağmen ama şimdide hastalandı çoçuğum alfıgı 200gramı da verecek
H
Hatice K.
7 Ocak 2026 18:45
Benimkide yemiyor zaten bir şey yediremiyordum az uz zorlaya zorlaya şuan sadece ağzını kitliyor yemiyor suyu bile zor içiriyorum
İ
İlayda
8 Ocak 2026 09:38
Merhaba bizde aynı şeyleri yaşıyoruz. Emziren anne olduğumdan enflovir vermediler. Size hangi ilaçları verdiler? Bana normal bir antibiyotik verdiler.