İnfluenza Sonrası Sese Tepkide Azalma
91 görüntüleme
B
Burcu Ö.
5 Şubat 2026 17:29
Beş aylık bebeğim influenza atlattı. 2 gün ateşliydi hastaneye yatış yapıldı. Hastalığı atlattık ama bebeğimin yoğun bir geniz akıntısı var. İki gündür seslere tepki vermiyor sanki. Sesime dönüp bakmıyor. Daha önce ilgisini çeken sesli oyuncaklara da ilgi [azaldı.Agu](azaldı.Agu) sesini net çıkarıyordu çıkardığı sesler azaldı. Yorgun görünüyor. Arada kulağına dokunuyordu. KBB gördü kulaklar temiz ama BERA isteyelim dedi. Henüz testi yaptıramadık. Kalıcı bir hasara sebep olur mu? Bu durumu yaşayan var mı?
S
Ssssss
5 Şubat 2026 17:49
15 gün akıntı oluyor iştahsızlık isteksizlik oluyor ama sese tepki vermeme yaşamadım ağır bir hastalık yavaş yavaş kendine gelecektir

Ebru K. ..
5 Şubat 2026 17:59
Çok Zor ya iştahı vs asla olmuyor benim purofile girerseniz görürsünüz paylaşımlarımı bizde Atlatık ve öksürük devam ediyor evet eskiden daha neşeli daha ilgiliydi ve artık sesli hiç bir şey ilgisini çekmiyor yavaş yavaş toplanır diye düşünüyorum normde evde bağırıp duruyordu bebeyim şimdi çok sesizleşti maalesef
B
Burcu Ö.
5 Şubat 2026 18:02
15 gün akıntı oluyor iştahsızlık isteksizlik oluyor ama sese tepki vermeme yaşamadım ağır bir hastalık yavaş yavaş kendine gelecektir
B
Burcu Ö.
5 Şubat 2026 18:03
Çok Zor ya iştahı vs asla olmuyor benim purofile girerseniz görürsünüz paylaşımlarımı bizde Atlatık ve öksürük devam ediyor evet eskiden daha neşeli daha ilgiliydi ve artık sesli hiç bir şey ilgisini çekmiyor yavaş yavaş toplanır diye düşünüyorum normde evde bağırıp duruyordu bebeyim şimdi çok sesizleşti maalesef

Ebru K. ..
5 Şubat 2026 18:06
Sizede çok geçmiş olsun umarım düzelir minişler ☺️🎀