🤒 İnfluenza Sonrası Bebeğimde İştahsızlık Sorunu 🍼
101 görüntüleme

Ebru K. ..
1 Şubat 2026 22:44
Bebeğim 7 ay 8 günlük ve influenza oldu maalesef. 😔 Bu günle beraber 5 gündür hasta, daha yeni yeni iyi oldu; tam değil ama eskisinden daha iyi. 🌤️ Bu 5 gün boyunca ağzına su ve verilen ilaçlar hariç hiçbir şey sürmedi. Bugün "yesin" dedim ama asla yemiyor; katı gıda, çorba vs. sevdiği şeyleri de veriyorum ama maalesef... 🍲❌ 1 günde toplam 35 CC mama içiyor, ona artık şükreder oldum. 🙏 Bu durumu yaşayan var mı? Nasıl yapacağımı şaşırdım gerçekten, öneriye ve bilgiye ihtiyacım var. 🩺🥺

Ayşe V. ..
1 Şubat 2026 22:51
Benim kızım da kulak enfeksiyonu oldu antibiyotik kullanıyoruz eğer sizde kullanıyorsanız antibiyotik kullanırken normalmiş benimki de hiç birşey yemiyor mama bile içmiyor

Ayşe V. ..
1 Şubat 2026 22:52
Çok geçmiş olsun bu arada bir de boğazları falan tahriş olduğu için de yemek istemiyorlarmiş antibiyotik bırakıldıktan sonra kendine geliyormuş benim kızım muz seviyor onu bile yemiyordu bugün ezip verdim biraz öyle yedi

Ebru K. ..
1 Şubat 2026 22:55
Evet, gerçekten hiçbir şey yemiyor. Ateş düşürücü vermemize rağmen ateşi bir türlü düşmemişti; ancak serum takıldıktan sonra normale döndü. Bugün genel durumu gayet iyi ama hala iştahsız olması ve bir şey yememesi canımı çok sıkıyor."🥺

Ayşe V. ..
1 Şubat 2026 23:04
Aynı durumdayız ben de tükendim ama ısrar etmemeye çalışın portakal suyu içiyorum az az belki faydası olur diye ama çaresiz bekliyorum

Ebru K. ..
1 Şubat 2026 23:57
@Ayşe Vural biz bu gün bıraktık antipiyotik ilacını umarım düzelir ya hani kilo kaypı vs oluyor anlıyorum şişede çok çok geçmiş olsun ☺️

Ayşe V. ..
2 Şubat 2026 11:12
@Ayşe Vural biz bu gün bıraktık antipiyotik ilacını umarım düzelir ya hani kilo kaypı vs oluyor anlıyorum şişede çok çok geçmiş olsun ☺️