Influenza Burun Spreyi
134 görüntüleme
K
Kübra ..
24 Ocak 2026 22:20
9 aylık bebeğim var ınfluenza pozitif. Aynıanda4 yaşında abisi var o da aynı şekilde pozitif. Bebeğime duş aldirmama ve serum suyuile burun temizlemesi yapmama rağmen burnu tıkalıve ememiyor.ogluma yazılan iliadin burun spreyini kızımada kullanabilir miyim 9 ay içinuygunmudur

Betül ..
24 Ocak 2026 22:42
İliadin pediyatrik mi ? 2 yaş aştı kullanılmamalıdır yazıyor prospektüs’de
A
Arzu.G
24 Ocak 2026 23:01
Bize yazmıştı doktor 14 aylıkken.guvenip kullanamadim çünkü aynı doktor influenzaya antibiyotik de yazmıştı acil doktoruydu. Serumla temizleyip çektiğiniz zaman açılmıyor mu hiç burnu hep mi tıkalı kalıyor
D
Dilek S.
24 Ocak 2026 23:26
Bizim doktorumuz bebeğimiz için yazmıştı fakat kullanımını şu şekilde söylemişti.
Yanlış hatırlamıyorsam 5ml lik bir sprey.
2,5 ml mini şırıngaya çekip,içine 2,5 ml serum suyu ilave etmemizi o şekilde yalnızca 5 gün kullanmamızı ve yatarken sıkmamızı tavsiye etmişti.
Yanlış hatırlamıyorsam 5ml lik bir sprey.
2,5 ml mini şırıngaya çekip,içine 2,5 ml serum suyu ilave etmemizi o şekilde yalnızca 5 gün kullanmamızı ve yatarken sıkmamızı tavsiye etmişti.
D
Dilek S.
24 Ocak 2026 23:28
Ama 1 yaş sonrasıydı diye hatırlıyorum öncesinde sadece serum suyu ile yıkama öneriyordu odaya soğan kesip koyabilirsiniz ben burnu tıkandığında faydasını görüyorum
K
Kübra ..
25 Ocak 2026 01:15
Teşekkür ederim soğanı deneyeceğim inşallah faydasını görür yavrum
H
Hilal A.
25 Ocak 2026 16:23
Nebulle yumuşatıp öyle yikarsaniz burnunu daha güzel açılıyor birdee miktarı biraz fazla tutun bebeğim 11 aylık her 2 burna 20cc sıkıyorum ben