Influenza Burun Spreyi

134 görüntüleme
K

Kübra ..

24 Ocak 2026 22:20
9 aylık bebeğim var ınfluenza pozitif. Aynıanda4 yaşında abisi var o da aynı şekilde pozitif. Bebeğime duş aldirmama ve serum suyuile burun temizlemesi yapmama rağmen burnu tıkalıve ememiyor.ogluma yazılan iliadin burun spreyini kızımada kullanabilir miyim 9 ay içinuygunmudur
Betül �.

Betül ..

24 Ocak 2026 22:42
İliadin pediyatrik mi ? 2 yaş aştı kullanılmamalıdır yazıyor prospektüs’de
A

Arzu.G

24 Ocak 2026 23:01
Bize yazmıştı doktor 14 aylıkken.guvenip kullanamadim çünkü aynı doktor influenzaya antibiyotik de yazmıştı acil doktoruydu. Serumla temizleyip çektiğiniz zaman açılmıyor mu hiç burnu hep mi tıkalı kalıyor
D

Dilek S.

24 Ocak 2026 23:26
Bizim doktorumuz bebeğimiz için yazmıştı fakat kullanımını şu şekilde söylemişti.

Yanlış hatırlamıyorsam 5ml lik bir sprey.

2,5 ml mini şırıngaya çekip,içine 2,5 ml serum suyu ilave etmemizi o şekilde yalnızca 5 gün kullanmamızı ve yatarken sıkmamızı tavsiye etmişti.
D

Dilek S.

24 Ocak 2026 23:28
Ama 1 yaş sonrasıydı diye hatırlıyorum öncesinde sadece serum suyu ile yıkama öneriyordu odaya soğan kesip koyabilirsiniz ben burnu tıkandığında faydasını görüyorum
K

Kübra ..

25 Ocak 2026 01:15
Teşekkür ederim soğanı deneyeceğim inşallah faydasını görür yavrum
H

Hilal A.

25 Ocak 2026 16:23
Nebulle yumuşatıp öyle yikarsaniz burnunu daha güzel açılıyor birdee miktarı biraz fazla tutun bebeğim 11 aylık her 2 burna 20cc sıkıyorum ben

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir