İnfluenza A Pozitif

35 görüntüleme
H

Hüseyin İ. ..

17 Ocak 2026 00:39
Yaklaşım 4 gün önce 8 aylık oğlum için doktora gittik burun sürüntusu ve film istedi . İnfluenza a pozitif çıktı. Bize ventolin, cortair ve enfluvir şurup verdi. Ve ilk 3 gün için gün içinde 6 kere ventolin, ilk beş gün gün içinde 4 kere cortair ve sabah akşam olmak üzere enfluvir şurup reçete etti. Fakat oğlum geceleri öksürük atakları arttı. Astımlı gibi nefesini çekerek öksürüyor. Birde ventolin ve cortairden sonra sesi kısıliyor. Bu yan etkiler normal mi? Verilen dozlar normal mi?

Geceleri öksürük arttı.

Bu ilaçları kullanan var mı?
K

Kübra Ç.

17 Ocak 2026 01:01
ventolin ve cortairi nasıl kullanıyorsunuz altı nedense biraz fazla geldi bana tabi doktorunuz reçete etmiş bilemeyeceğim ama, bize günde iki üç yazıldı hep. seyrelterek, yarım ölçek vs.
H

Hüseyin İ. ..

17 Ocak 2026 01:07
Ventolini 1.5cc + 1.5 CC izotonik su ekleyerek günde 6 defa , cortairi 2.5 CC olacak şekilde veriyoruz ama 6 kere veremedik hiç çok ağlıyor verirken şurupları da zorla içirmeye çalışıyoruz.
K

Kübra Ç.

17 Ocak 2026 01:31
çok geçmiş olsun küçüklerken ağızlık kullanıyordum ben maskeyi hiç sevmezlerdi. dişini de kaşıdığı için biraz dururdu onunla. sizde varsa onu da deneyebilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir