İnfluenza A/ Aşırı Sulu İshal
139 görüntüleme
Ö
Özge Ö.
13 Ocak 2026 20:32
Hocam bebeğim 1 yaşında 12 kilo. İnfluenza A virüsü oldu 2 gündür ateş ilaçlara rağmen en düşük 38 oluyor 41.5 A kadar çıkıyor çok huzursuz yemek yemeyi geç su bile içmiyor ilaçları asla kabul etmiyor yemeğe suya süte meyve karıştırdım hiçbir şekilde içmiyor ateş düşürücüleri de fitil şeklinde veriyoruz. 2 günde 1 kilo verdi gözleri açılmıyor halsizlikten ve günde 5 defa su şeklinde yapıyo kakasını aşırı sıvı çok zayıfladı hastanelerde hastalıktan kırılıyor sürekli gitmek istemiyorum ne yapıcam bilmiyorum
B
Beyza Y.
13 Ocak 2026 20:38
Benim oğlumda aynısı idi çokşükür bizde sadece ateş yoktu. Dut ve keçiboynuzu donusumlu verdim agrılarını hissettiğimde sadece parol surup verdim öksürük eklendi ise göğüsüneve sırtına bal sürdüm iyot kafesi yapmaya caliştik. Ve düzenli olarak ya hergun düzelince 2 günebir bağırsak düzenleyici entorogermina veriyorum bol su içermeye gayret edin tıkanıklık varsa burnunda sık sık açın kefiri deneyebilirsiniz iştah acici alabilirsiniz siringa ile zorla da olsa direk yutturmaya calişin geçmiş olsun ben böyle atlatmaya çalışıyorum,sevgilerle🤲♥
Ö
Özge Ö.
13 Ocak 2026 20:46
Çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun 🙏🏻