İnfluenza 8 Aylık

153 görüntüleme
S

Sıla

26 Ocak 2026 13:43
Benegim 5 gün once imfluenza oldu ateşi 38.8 gördü doktoru influver verdi bide antibiyotik bugun 5. Gün ateşi yoo ama herkes tekrar cıkar diyor antibiyotige ragmen tekrar cıkıyormı ?
H

Handan ..

26 Ocak 2026 15:56
26 Aralık'ta oğlum 4 aylık o zaman oldu biz antibiyotik kullanmadık antibiyotiklik bir durum değil ki viral enfeksiyon influver yeterli oldu ateşi ilk üç gün oluyor ona da carpol verdik. Ama antibiyotik kullanıyorsanız yarıda kesilmez diye biliyorum doktorunuza tekrar danışın ikinci bir enfeksiyon gördüyse belki ondan yazmıştır
S

Sıla

26 Ocak 2026 15:56
Evet bogazı cok kızarıktı ondan dolayı sanırım
H

Handan ..

26 Ocak 2026 15:58
Olmazsa başka doktor da götürün isterseniz. Kızarıklık olması normal çünkü enfeksiyon var. Antibiyotik çözüm mü bilemedim
H

Handan ..

26 Ocak 2026 16:00
Bebeğim küçük olduğu için biraz ağır atlattı tam iyileşti dedik 4 ay aşısı sonrası grip oldu. Ona da bronşit dedi doktor antibiyotik verdi kullanmadım sonra iki doktora daha gittik en sondaki doktor bronşit olmamışta olabilir dedi ses burnundan geliyor dedi. Kafayı yiyecek gibi oldum antibiyotik birde bebeğim bağırsak florasını bozuyor ishal yapıyor küçük çünkü
S

Sıla

27 Ocak 2026 08:44
Ama kullanmayınca tekrarlıyor ben karsı degilim antibiyotige ,probiyotik kullanıyoruz evet ishal ama düzeliyor ben ateşinin düşmesini antibiyotigede bagladım biraz vünkü hastahneye gidince antibiyotik serum takılınca ateşi düşüyordu dolven iite yarayıgordu bide 37.5 altına inmiyordu 😢 zararlı ama insanda o halini görğnce toparlansın istiyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir