İnfluenza

184 görüntüleme
M

Merve K. ..

16 Ocak 2026 00:14
1 saat önce ateş başladı koltu altından 38.2 pedifen verdim 5 cc. Şuan 37 ve terliyor. Ben influenza dan şüpheleniyorum ne yapacağız ? Boğazda hiçbir şey yok kulağını tutmuyor öksürmüyor burun akıntısı yok
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

16 Ocak 2026 02:50
Ateşi takip edin dirençli mi? Tablo genelde 1-2 günde netleşiyor yarın kötü olursa bir hekim görüşü alıp influenza ilacına başlarsınız şimdilik takip ve yygulamaya belirtileri not edin.
B

Beray K.

16 Ocak 2026 03:57
İnfluenza bir anda yüksek ateş yapıyor ve boğazlar ciddi derecede tahriş oluyor diye biliyorum. Biz maalesef geçen haftalarda tanıştık bu virüsle önce ani yüksek ateş sonra boğaz ağrısı en son da öksürükle son buldu🥺
M

Merve K. ..

16 Ocak 2026 15:58
Bu gün doktora gittik influenza olduğunu söyledi. İlaca başladık, parol da vermemi söyledi her 6-8 saatte bir. Birşey daha eklemek isitiyorum yeni influenza varyantında ishalde var(bunu eczacıdan duydum). Oğlum ishal oldu. Eşimde 5 gün ishal olmuştu büyük ihtimalle oda influenzaydı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir