İnfluenza

131 görüntüleme
D

Dilek S. ..

28 Aralık 2025 20:07
8,5 aylık bebeğim ateşlendi ilaç vermeme rağmen direnç gösterdi düşmediertesi gün hastaneye götürdük röntgen çektiler ciğerde balgam ve tanıları influenzayı gösteriyor diye ENFLUVIR , Klamer ve dolven yazdi doktorumuz. 1-2 güne toparladı yemek yemesi düzelmedi birseyler yemek istemiyor ve 5. Günde balgamlı öksürük başladı bu normal mi ne yapmam gerekiyor ?
Betül .

Betül ..

28 Aralık 2025 20:09
Sanırım virüs yaygını var.Bizde 3,5 yaşındayız bir anda balgamlı Krump öksürük ateş başladı gece balgam çıkarıyor uyanıp.Yarın doktor randevusu var ne olacak bilmiyorum çok geçmiş olsun
D

Dilek S. ..

28 Aralık 2025 20:11
Bizimkisi balgamı atamıyor sadece öksürük var :( cok geçmiş olsun salgın var ortalıkta
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

28 Aralık 2025 20:13
Merhaba tedaviyi tamamlamış miydiniz , enfluviri beş güne tamamlamak önemli.serum fizyolojik buhar verip sırtınapat pat vurup balgamı atmasını sağlayın bebeginizin burnunu sıksik açın ateş yine çıkarsaveya solunumu zorlaşırsa tekrar doktora başvurunbu tür hastalıklar bebeklerin direnclerini düşürerek tekrar hasta olmasına neden olabiliyor.balgam attırmak çok önemli geçmiş olsun
D

Dilek S. ..

28 Aralık 2025 20:16
Merhaba 5 gün sabah aksam enfluvir şurubunu içirdim burnuna serum fizyolojik sıkıp çekiyorum cok fazla gelmiyor şuan ateşi yok ama balgamlıöksürükve iştahsızlık var cok teşekkürederim
Y

Yasemin E. ..

28 Aralık 2025 21:18
Enfluvir uyku yorgunluk yaptı mı benim bebeğimde hasta
D

Dilek S. ..

28 Aralık 2025 21:26
Uyku eskisi gibi uyumuyor hasta olduğundan beridir simdi öksürük olunca daha zor uyuyor surekli uyanıyor
Betül .

Betül ..

29 Aralık 2025 13:30
@Dilek Serin bize rsv teşhisi konuldu.Siz doktora gittiniz mi peli
D

Dilek S. ..

29 Aralık 2025 13:41
1 hafta önce gitmiştik hafta sonu oksuruk icin doktorumuzu aradik öksürük 10 günden fazla sürerse tekrar gel dediler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir