İnfatrini
103 görüntüleme
M
Medine ..
25 Mart 2026 21:45
Merhabalar bebeğim 7 aylık ortalama 4 aydan sonra kilo alımı durdu ek gıdaya da başladık, formül mamasınıda değiştirdik faydası olmadı. Doktorumuzda infatrini mama başladı kullanan var mı kilo aldırıyor mu yardımcı olur musunuz
A
Arzu.G
Premium Üye
25 Mart 2026 21:48
İlk aylarda kiloyu az aldığı için biz de başlamıştık .birkaç çeşidi var önden deneyin toplu almayin hangisini severse ona devam edersiniz fiyatı da malum .bize fazladan kilo faydası olmadı maalesef uzun süre kullanamadim zaten ama güzel sonuç alanlar da var
M
Medine ..
26 Mart 2026 08:27
Teşekkür ederim ben ilk defa kullanıcam aylardır kilo almıyor bebeğim ek gıdada veriyorum faydası olmuyor son çaremiz bu mama olucak
D
D ..
30 Mart 2026 21:38
İlk aylarda kiloyu az aldığı için biz de başlamıştık .birkaç çeşidi var önden deneyin toplu almayin hangisini severse ona devam edersiniz fiyatı da malum .bize fazladan kilo faydası olmadı maalesef uzun süre kullanamadim zaten ama güzel sonuç alanlar da var
A
Arzu.G
Premium Üye
30 Mart 2026 21:52
Bu mama raporlu mama değil mi ücretsiz diye biliyorum yanlış mı biliyorum
A
Arzu.G
Premium Üye
30 Mart 2026 21:53
Teşekkür ederim ben ilk defa kullanıcam aylardır kilo almıyor bebeğim ek gıdada veriyorum faydası olmuyor son çaremiz bu mama olucak
M
Medine ..
30 Mart 2026 21:57
İnşallah şifa olur bebeğinize ❤️
Yükleniyor...