Infant Diskezi

78 görüntüleme
A

Asu K.

14 Ağustos 2025 09:09
Merhabalar beneğim 20 günlük infant diskezi var yani sürekli kendini sıkıp ıkınıyor ve kıpkırmızı oluyor, bu sindirim sisteminin gelişmesiyle ilgiliymiş ne zaman geçiyor acaba yaşayan var mı ?
Ş

Şeyda B.

14 Ağustos 2025 09:12
Merhabalar bebeğimde 2buçuk aylıkken çok çok azalmıştı 3aylıkta da geçti hareketlenmeye başladıkça geçti hem gazı hem diskezisi
A

Asu K.

14 Ağustos 2025 09:12
Daha zamanımız var yani 🥹 çok teşekkür ederim
Ş

Şeyda B.

14 Ağustos 2025 09:25
Bol bol masaj günde 8-10kez yapıyordum gece gündüz hep bide üstten gazını muhakkak çıkarıyordum ayaklarını sıcak tutuyordum yüzüstü yatırıp sırtından yan karnına masaj yapıyordum bide kiraz çekirdeği kemeri kullanıyordum
A

Asu K.

14 Ağustos 2025 11:53
Kiraz çekirdeği kemerini kullanıyoruz, diğerlerini de yapıyorum ama sizin dediğiniz şekilde yapayım çok teşekkür ederim tekrar 🌼
E

Elif A.

14 Ağustos 2025 12:20
Benim bebeğimdede var 2 aylık olduk azaldı ama hala devam ediyor inşallah 1 aya kadar tamamen biter çok zor birşey Allah yardımcımız olsun ne gece ne gündüz uykusu yok 🤦🏻‍♀️
A

Asu K.

14 Ağustos 2025 13:06
Evet zor ekstra masaj ve dikkat etmemiz gereken şeyler var, çok şükür ki geçici şeyler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir