İnek Sütü Yumurta Alerjisi

88 görüntüleme
E

E.b

15 Nisan 2026 23:12
Bebeğim 5.5 aylık ek gıdaya geçmemize az kaldı kafam çok karışık ben nasıl bi süreç izleyeceğim inek keçi koyun sütü hariç hangi ürünle yoğurt yapmalıyım bilgisi olan var mı 🥹
Fatma A. U.

Fatma A. U.

16 Nisan 2026 00:08
Kızım hiç yoğurt yemiyor çünkü süt ürünlerine alerjisi var
Ayşe N. C.

Ayşe N. C.

16 Nisan 2026 00:47
Bizde yaşadık ben hiç vermedim 1 yaşına kadar süt ürünleri bir şey olur diye hiç bir hayvansal gıdadan yapıp vermedim
E

E.b

16 Nisan 2026 03:32

Fatma Albina U

Kızım hiç yoğurt yemiyor çünkü süt ürünlerine alerjisi var

Badem , Hindistan cevizi sütüyle denediniz mi hiç oda mı alerjiyi tetikler acaba
E

E.b

16 Nisan 2026 03:32

Ayşe Nur Cellat

Bizde yaşadık ben hiç vermedim 1 yaşına kadar süt ürünleri bir şey olur diye hiç bir hayvansal gıdadan yapıp vermedim

Badem , Hindistan cevizi sütüyle denediniz mi hiç oda mı alerjiyi tetikler acaba
Fatma A. U.

Fatma A. U.

16 Nisan 2026 03:50
Hiç birini vermedim 1 yaşına kadar verme dedi doktor
E

E.b

16 Nisan 2026 07:58

Fatma Albina U

Hiç birini vermedim 1 yaşına kadar verme dedi doktor

Anladım çok teşekkür ederim
Ayşe N. C.

Ayşe N. C.

16 Nisan 2026 12:48
Bende hiç vermedim paketli gıda vermedim tüketmedim çok sıkı bir diyet yaptım emzirdiğim için şükür 1 yaşında diyeti açtık ve geçmişti
E

E.b

16 Nisan 2026 16:22

Ayşe Nur Cellat

Bende hiç vermedim paketli gıda vermedim tüketmedim çok sıkı bir diyet yaptım emzirdiğim için şükür 1 yaşında diyeti açtık ve geçmişti

Nasıl beslendiniz çok zor gerçekten yumurta peynir yoğurt hiç bişey tüketmiyorum ben de insan bazen ne yiyeceğini şaşırıyor
Ayşe N. C.

Ayşe N. C.

16 Nisan 2026 16:33
Çok zor bir dönem içinde süt süt tozu içeren hiç bir şey yemedim yumurta da sonra dan çıktı bizde paketli gıda sıfır tatlı hiç yok bunları içermeyen her şeyi yiyebilirsiniz 30 kilo verdim bunla birlikte:)
E

E.b

16 Nisan 2026 16:36

Ayşe Nur Cellat

Çok zor bir dönem içinde süt süt tozu içeren hiç bir şey yemedim yumurta da sonra dan çıktı bizde paketli gıda sıfır tatlı hiç yok bunları içermeyen her şeyi yiyebilirsiniz 30 kilo verdim bunla birlikte:)

Bunları içermeyen de pek bişey yok gibi 😂 ooo çok vermişsiniz zor bi süreç gerçekten. Kan tahlilinde mi çıkmıştı alerjiniz. Değer kaçtı hatırlıyormusunuz acaba
Ayşe N. C.

Ayşe N. C.

16 Nisan 2026 16:36
Bunları yemediğim için ek olarak kalsiyum kullandım vitamin olarak kemiklerim çok ağrıyordu
Ayşe N. C.

Ayşe N. C.

16 Nisan 2026 16:37
Hiç hatırlamıyorum kakasından kan geliyordu çok kusuyordu çok ağlıyordu
E

E.b

16 Nisan 2026 16:38
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir