İnek Sütü Proteini Alerjisi

117 görüntüleme
D

Damla G. ..

11 Temmuz 2025 01:40
Bu alerjiden çocuğuna olan var mı acil
Ç

Çiğdem Y.

11 Temmuz 2025 02:01
Benim kızımda 4 aylıkken vardı iki ay hiç süt ürünü yemedim paketli gıdalarda bile süt ürünü içeren ürün yemedim sonra geçti önce bir ay yemedim devam edince bir daha diyet yaptm geçti zaten 6 ay yada yaşında geçiyor dedi doktorumu
S

Selin E.

11 Temmuz 2025 04:36
Alerji belirtileri ne oluyor
K

Kübranur ..

11 Temmuz 2025 04:47
Döküntü, pişik, kanlı ya da mukuslu kaka
D

Damla G. ..

11 Temmuz 2025 09:42
Kanlı kakası yok ama döküntüler var isilik gibi herkes sıcaktan dedi ama bir geliyor bir gidiyo emzirimce daha çok oluyor klima var evde sürekli. Evin içi asla sıcak olmuyor zaten mukuslu kaka da sarı kakası ama böyle sümük gibi parçalar oluyor bazen
D

Damla G. ..

11 Temmuz 2025 09:43
Çiğdem hanım nasıl anladınız emin olmak için me yaptırdınız anlatır mısınız geceleri uyumuyor dün 4 saat uyumadı huysuzdı sadece memede kalmak istedi
Ç

Çiğdem Y.

12 Temmuz 2025 02:41
Bizim kanlı kaka vardı damla hanım mukuslu kakayı alerji olarak değerlendirmiyor doktorlar bi doktorunuzla konuşun isterseniz
İ

İlknur T. ..

12 Temmuz 2025 15:01
Benim bebeğimde sadece mukuslu kaka vardı. Bir kere kan gördüm ufak ufak. Alerji doktoruna gittim, sadece mukuslu kakaya alerji demeyiz dedi. Döküntü,pişik ve hırıltılı nefes oluyormus. Yani bebeğin alerjik olsa mutlaka anlardın dedi. İçimin rahat etmesi için kan testi de yaptı sonuç negatif geldi
H

Hilal K.

12 Temmuz 2025 15:20
Merhabalar. Benim kızım altı aylık. Düzeltilmiş 4,5 aylık. Son üç aydır aşırı karın gurultusu var. Kanlı mukuslu kakayı sadece üç kez gördüm. Hırıltılı nefes ilk üç ay oldu. Sonra çok seyrekleşti. Onu da ben özefagus atrezisi ameliyatı olmuştu ona bağladım. Ben de süt alerjisi diye tahmin ediyorum. Randevu aldım bakalım sonuç ne olacak. Pişik yok. Döküntü de benek benek var.
D

Damla G. ..

12 Temmuz 2025 16:33
Bugün gittik poposunda da pişik vardı popo deliğinin yakınlarında nokta nokta olmuştu alerjik dedik zaten boyun ense göğüs kısımşarı isilik gibi oldu kırmızı nokta nokta şeklinde test yaptırmadık ücretler pahalı diye bir liste verdi sür ürünlerini yemeyeceğim ilk önce büyük ihtimalle süte alerjisi var dedi daha sonrasında time devam ederse bir diyet listesi verdi alerjik besinlerin olduğu onları sırayla yememeye başlayacağım
H

Hilal K.

12 Temmuz 2025 16:56
Devlete mi. Gittiniz özel e mi
D

Damla G. ..

12 Temmuz 2025 18:16
Özele gidiyoruz yaşadığımız yer de devletten randevu almak imkansız gibi bir şey
H

Hilal K.

12 Temmuz 2025 22:27
Anladım. Allah kolaylık versin. Çok zor dediğiniz gibi randevu almak

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir