İnek sütü proteini alerjisi.

130 görüntüleme
Ö

Özge A. K. ..

2 Haziran 2025 17:03
Bebegimde sut ürünleri alerjisinden şüphelenildi bir süredir diyet yapıyordum geçen gün dayanamayıp yedim çok huzursuz oldu. Yoğun kusma atakları mukuslu kaka gürültülü kaka geçmeyen pişik var. Diyette kaçak olduğu gün gazdan kivraniyor. Baştan beri çok gazlı bir bebek o yüzden alerji mi hiç emin olamıyorum. Ama döküntü kanlı kaka vs hiç görmedik. İnek sütü alerjisinde kanlı kaka egzama olmasa da belirtileri alerji belirtisi mi?bebrgim 3.5 aylık bu arada
Ş

Şenay Ş. ..

2 Haziran 2025 18:02
Deri ve kan testi yaptırın kakada kan yoksa sonuç vermesi lazım , biz 3 aylıkken yaptırmıştık şehir hastanesi yapiyor
K

Kübra A.

4 Haziran 2025 10:52
Bebeğim 2,5 aylıkken yoğun gaz problemleri kokulu ve gürültülü kaka, popoda geçmeyen kızarıklık gözlemledim daha sonra kanlı kaka görünce doktora gittim. Kanlı kaka fotoğrafını görünce direkt süt ve süt ürünleri alerjisi, diyet yapacaksın dedi 1,5 aydır diyet yapıyorum kanlı kaka o günden beri görmedim arada mukus görünüyor ama bildiğim kadarıyla mukus direkt alerji için yeterli değil. Diyete devam ettiğim sürece gaz problemleri de yaşamıyoruz. Kan testinde sadece mukus görüldü başka bir şey çıkmadı. Deri testi için bırak beklemek gerekiyor diyorlar ama ne kadar doğru bilemiyorum fikri olan var mı? Şuan 4 aylık olduk yaptırsak doğru çıkar mı yanılma payı olur mu acaba?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir