İnek Sütü mü Mama mı ???

77 görüntüleme
Gizem

Gizem

17 Aralık 2025 07:59
Sadece anne sütü alan bebek ek gıda sürecinde kahvaltı karışımlarını yaparken veya çorbalarına veya muhallebilerine katmak için mama mı almalıyım yoksa inek sütüyle açabilir miyim yada sadece su mu kullanmalıyım
Gizem K.

Gizem K.

17 Aralık 2025 08:04
İnek sütü kesinlikle önerilmiyor suyla açsanız daha iyi olur
M

Mrv D.

18 Aralık 2025 07:09
Pastörize kullanıyorum ben 8 aylik oldugundan beri bir zararini gormedim suan 10 aylik neredeyse ama sizin alerjiniz vs vardir bilemem pirinc unu yada irmik mamasi yaaprken yari yarıya yapiyirum sade suyla yapmak icime sinmiyor. Çiğ sütler kesinlikle önerilmiyor pastörize olmasi lazim
M

Mrv D.

18 Aralık 2025 07:11
Once az miktarla basladim az süt çoğu su simdi yari yariya dünde sütlü bulgur corbasi pisirdim seviyor
Gizem

Gizem

18 Aralık 2025 07:15
İlk çocuğumda yarı meme yarı mama kullandığım için karışımlarda formül mama koydum ve inek sütü hiç vermedim ama şimdi ne yapmam gerektiğini bilemedim hiç mama da kullanmadım şimdi onunda iyi gelip gelmeyeceğini bilmiyorum yoğurt için çiğ süt alıyoruz uzun süre kaynıyor onu kullansak nasıl olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir