İnek Sütü Alerjisinden Sonra Kabızlık

40 görüntüleme
E

Esmagül P.

7 Aralık 2025 21:39
Kızım 2.5 aylık Bebeğimin kakasından bir anda kan geldi 2 aylıkken tahlillerde kanı yüksek çıktı yatış verdiler diğer gün tekrar aldılar normal çıktı taburcu olduk ben bu süreçte süt ürünlerini kestim inek sütüne alerjisi olabilir dediler daha sonra 2 gün sonra tekrar hasteneye gittik kontrole bu süreçte kaka yaptı ama kan yoktu kan değerleri de iyi çıktı süt ürünü kullanabilirsin dediler tekrar kullandım bu sefer çocuğum kabız oldu yani her gün kaka yapan hatta 2 kere yapan çocuk 3 gün yapmadı 3.gün biz yaptırdık ve içini ilk boşalttığımızda gelen kakada kan yoktu sonra aynı akşam kendi yaptı ve kan geldi tekrar süt ürünlerini kestim ama hala kakasını yapmıyor biz yaptırdığımızda da kan gelmedi bizim yaptırdığımız kakalarda anne sütü alan çocuğun kakası biraz daha sıvı olur ya o sıvılık çok yok katı değil ama önceki kadar sıvı da değil bağırsağında beklediği için mi öyle yoksa kabız mı anlamıyorum

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir