İnek Sütü Alerjisiii
117 görüntüleme

Merve K.
1 Ağustos 2025 08:41
Bebeğime 2.5 aylıkken inek sütü alerjisi tanısı konuldu ve şuan 9 aylık hala diyet yapıyoruz haftada bir diyeti bozuyorum geçen ay deri testi yaptırdık inek sütü alerjisi çıkmadı ama yoğurt peynir yedim hemen elinde ayağımda kızarıklık oluştu doktorumuz çapraz reaksiyon olduğunu ve testte çıkmasa da etkilendiğini söyledi böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?

Tugba A. ..
1 Ağustos 2025 08:43
Benimde bebeğim 2aylıkken reaksiyon verdi fakat şu an 5bucuk aylık testler negatif olmasına rağmen hala diyetteyim doktorumuz banada bu şekilde bilgi verdi olabiliyormuş ama genellikle geçici bir durum 1yaşa kadar söylendi

Merve K.
1 Ağustos 2025 08:43
Umarım tez zamanda geçer artık çok yorucu
S
Sıdıka E.
1 Ağustos 2025 08:54
Benim bebeğimde de süt alerjisi vardı biz yavaş yavaş geçtik ilk vermeye başladığımızda şikayetlerimiz vardı fakat zamanla geçti şuan 17 aylık hiç bir sorunumuz kalmadı zamanla geçecek hafif hafif başlayın yüklenmeyin
B
Betül Y.
1 Ağustos 2025 08:56
Merhaba bizde yaşadık ama 6. Ayda geçti ben ilk zamanlar katı bir diyet yaptım sonrasında minik minik verdim arada ciddi pişik vs oldu ama zamanla alıştı ve yatıştı reaksiyonlar tavsiyem minik minik vermeniz

Merve K.
1 Ağustos 2025 09:11
Teşekkür ediyorum kızlar diğer ay kontrolümüz var inşallah doktora gittiğimizde bir sıkıntımız kalmamıştır

Tugba A. ..
1 Ağustos 2025 09:14
İnşallah çabucak atlatırız zor süreç ama daha kötü alerji yaşayanlar var onun için üzme kendini çok şükür 🙏🏻

Merve K.
1 Ağustos 2025 09:16
Nasıl açtınız peki diyeti ne vermeye başladınız ilk
B
Betül Y.
1 Ağustos 2025 09:18
Bizim çokk ağırdı alerjimi inanıyorum sizinde çabucak geçicektir 🥰 öncelikle kaynamış veya en az 180 derece pişmiş gıdaları tüketin direk sütlü kahve içmeyin mesela
Ben kek tarzı tariflele açmıştım
Ben kek tarzı tariflele açmıştım
B
Betül B. ..
3 Ağustos 2025 08:04
İki yaşından önce çocuklarda alerji çıkmadığı söyleniyor yani olabilir siz yine büyün gıdaları tek tek tattırıp bakın belki başka şeylere de alerjisi vardır