İnek Sütü Alerjisi

65 görüntüleme
R

Raziye Y.

20 Ocak 2026 13:42
5 aylık bebeğimde inek s alerjisi teşhisi kondu yumurta yedim 1 haftda kaşıntı oluştu çok şiddetli ve 2 haftada 300 gr kilo vermiş

Dk 3200 güncel 7700
Deniz T.

Deniz T.

20 Ocak 2026 14:00
Genel de sut alerjisi capraz reaksiyon ile yumurta alerjisini tetikliyor doktorunuz diyet listenizi duzenlemeli
R

Raziye Y.

20 Ocak 2026 14:00
Kilo kaybı yapıyor mu
Deniz T.

Deniz T.

20 Ocak 2026 14:10
Bebekten bebege degisir bu durum. Anne sutu alan bebek bazen azda olsa kilo alir ve doktor diyeti ons gore duzenler bazende kilo kaybi yasar ve alerjik mama destegi saglanir
Ecem T. Ö. E.

Ecem T. Ö. E.

Allerji Diyetisyeni

20 Ocak 2026 16:07

Deniz Tunç

Genel de sut alerjisi capraz reaksiyon ile yumurta alerjisini tetikliyor doktorunuz diyet listenizi duzenlemeli

Öncelikle çapraz reaksiyonun ne olduğu ile ilgili daha detaylı bilgilenmenizi tavsiye ederim. Süt alerjisi ile beraber görülen yumurta alerjisi çapraz reaksiyon demek değildir çapraz reaksiyon bambaşka bir şeydir.Bu durumda doğru söylem ve bilgi: Süt alerjisine eşlik edebilen başka besin alerjilerin de olması şeklinde yorumlanır
R

Raziye Y.

20 Ocak 2026 16:08

Ecem Tuğba Özkan Eser

Öncelikle çapraz reaksiyonun ne olduğu ile ilgili daha detaylı bilgilenmenizi tavsiye ederim. Süt alerjisi ile beraber görülen yumurta alerjisi çapraz reaksiyon demek değildir çapraz reaksiyon bambaşka bir şeydir.Bu durumda doğru söylem ve bilgi: Süt alerjisine eşlik edebilen başka besin alerjilerin de olması şeklinde yorumlanır

bu süreçte kilo vermesi normal mi peki
Deniz T.

Deniz T.

20 Ocak 2026 16:09

Ecem Tuğba Özkan Eser

Ecem hanım bu benim bilgim degil doktorumun bana soyledigi deneyimdi. Ben nacizane anne olarak yasadigim tecrubemi ve doktorumun bana ilettigini ilettim. Tesekkur ederim yorumunuz icin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir